Iványi Gábor a szeretet nevében húsvétkor ugrott a kormány nyakának

2024. március 31. 06:35

Ez volt a szeretet hangja 2024 húsvétján a Klubrádióban.

2024. március 31. 06:35
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

„Felhévizy Félix húsvétkor szeretett volna egy kicsit elcsendesülni, megnyugodni. Úgy érzete, hogy a mostani felfokozott közéletből egy kicsit el kell vonulni és nem foglalkozni a ronda dolgokkal. Azonban ismét belefutott egy olyan vérlázító, kétszínű beszélgetésbe a Klubrádióban, ami mellett nem mehetett el szó nélkül. Csütörtökön volt a Megbeszéljük című műsorban Bolgár György vendége Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője és az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke. Az apropó az alábbi hír volt:

»A Fővárosi Nyomozó Ügyészség március 28-án, csütörtökön 9 órára gyanúsítottként idézte be Iványi Gábort, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, a MET elnökét. A gyanúsítás részleteiről nem közöltek információt« – olvasható a MET közleményében. Mint írták, a hét folyamán további tíz vezető munkatársukat idézte be tanúként a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának központi nyomozó főosztálya, egy másik kollégájuknál pedig adóellenőri vizsgálatot tartanak.

Az egykori SZDSZ-kötődésű lelkész már hosszú évek óta a DK kottájából játszik. Ezer szállal kötődik Gyurcsányékhoz, rendszeres meghívottja a rendezvényeiknek. 2018-ban Iványi Gábor a szerb határhoz látogatott, ahol a sajtónak szívtelen, aszociális, az éhezőkön segíteni nem akaró állapotokat írt le. Gyurcsány természetesen egyből megszólalt az ügyben, szerinte a jog erejével éheztették a bevándorlókat. Ráadásul 2022-ben őt javasolta államfőnek Gyurcsány Ferenc, ami végül csak a Jobbik miatt nem valósult meg. Békés Bence egy korábbi, Magyar Nemzetben megjelent véleménycikkéből érdemes egy mondatot kiemelni ahhoz, hogy az Iványi-jelenséget jobban meg tudjuk érteni:

[…] Sajnos csak kevesen vállalják a megszólalást, mert az Iványi neve körül kialakult áhítatos hangulatban, a róla felépített képbe nem fér bele a bírálata. Aki ezt mégis megteszi, annak számítania kell arra, hogy kitaszítottá válik a szakmai és baráti körében.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­­l­­á­n­y­­­o­­k­ ­­v­­á­r­n­a­­k­­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Obsitos Technikus
2024. április 01. 12:36
Áhh lehetetlen. Hogy tudna egy csúszómászó ugrani?
Hobby024
2024. április 01. 08:33
Ugyan melyikünk úszna meg 6,5 milliárd járulék befizetésének eltitkolását? Tudom ő egy feddhetetlen erkölcsű szent ember, akinek vajmi kevés köze van a pénzhez, az adóhatósághoz, de azért mégis....
Fed74
2024. március 31. 19:34
Fidesz csicska Felhévizy!!!!! Az erdélyi Böjte cigány pedofilképzőjéről mesélj, közpénz herdáló kutya!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!