Osztrák lap: Magyarország megadhatja Brüsszelnek azt, amire vágyik

2024. augusztus 23. 13:39

A csütörtöki Kormányinfóval foglalkozott a Kurier.

2024. augusztus 23. 13:39
BRUXELLES -EU INFORMAL LEADERS MEETING 27 June 2024

Nyitókép: Photo by Diego Ravier / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Csütörtökön a Mandiner is beszámolt róla, hogy Kormányinfót tartott Gulyás Gergely és Vitályos Eszter, ahol a miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: Brüsszel továbbra is rá akarja kényszeríteni Magyarországot az illegális bevándorlók beengedésére.

Brüsszel mindenáron azt akarja kikényszeríteni, hogy „beengedjük a migránsokat”

– jegyezte meg Gulyás Gergely.

Később a Kurier online felülete is beszámolt róla, hogy Gulyás Gergely azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy a menekülteket, valamint a migránsokat Brüsszelbe küldik.

Gulyás bírálta az Európai Unió Bíróságának legutóbbi döntését, amely arra reagált, hogy Magyarország nem hajtja végre a menekültügyi döntéseket. Ennek megfelelően Budapestnek 200 millió eurót és napi egymillió eurós bírságot kell fizetnie minden késedelmes napjáért. Gulyás „elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek és méltatlannak” nevezte az ítéletet. Magyarország abban reménykedik, hogy az Európai Bizottsággal folytatott tárgyalásokon sikerül megoldani a helyzetet.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zimmezumm
2024. augusztus 26. 17:34
Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fognak a kivégző osztag elé állni a bűnösök akik ma európát vezetik és ide szédítették a sok füstösképű rohadékot Ahogy a Csaucseszku házaspárt agyonlötték úgy kellene merkelt, ursulát és a többi rohadékot szarrá lőnni akik európát tönkreteszik jó fizetésért cserébe a névsor nagyon hosszú lenne Ez egy borzalom , hogy milyen gazemberek vannak hatalmon az EU. élén
SzaboGeza
2024. augusztus 24. 01:46
A csütörtöki hozzászólás Király megadhatjuk Brüsszelnek amire vágyik!!!
bagira004
2024. augusztus 23. 19:08
Ursula akár az ágyába is viheti a nomádokat az eus értékeket Magyarország bérmentve szállítja .
nnjohn
2024. augusztus 23. 18:44
TEXASból is buszokkal szállították a libsibolsi NEW YORKba a migránsokat. Egy darabig még elviselték , de aztán egyszer csak hirtelen elkezdtek visongani a NEW YORKiak, hogy nem bírják már a migránsáradatot.. NA, hát erről van szó... Mindig azok a kibebaxott emberek intézik és hívják be ezeket a migránsokat, akiknek még a lakóhelye5 km-es közelében sem kerül látótávolságra egyetlen migráns sem... Bezzeg, amikor az utcájába, vagy a konkrét szomszéd házba vagy lakásba költöztetnék őket, akkor már hirtelen kínos lenne neki is a piszkosul eltérő kultúra, a hangoskodás, a teljes gátlástalanság...... Bele kell az ilyen gennyes gondolkodású embereket a saját szarukba nyomni, és azt a helyzetet megteremteni nekik, amit ők kreáltak MÁS emberek nyugodt környezetét fölrúgva a migránsok beözönöltetésével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!