Orbán Viktor: Mint régen az egri nők

2024. augusztus 03. 18:26

Hámori Luca egyhangú pontozással elveszítette Imane Helif, az interszexuális bokszoló elleni olimpiai negyeddöntőt.

2024. augusztus 03. 18:26
HÁMORI Anna Luca

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Orbán Viktor is gratulált Hámori Lucának, aki egyhangú pontozással elveszítette Imane Helif, az interszexuális bokszoló elleni olimpiai negyeddöntőt. Hámori így az ötödik helyen végzett Párizsban.

Mint régen az egri nők…”

– írta Facebook-bejegyzésében a kormányfő. „Bravo Luca” – olvasható a képen. Orbán Viktor eddig csak az aranyérmeseknek gratulált, a nagy port kavaró bokszmérkőzés után azonban Hámori Luca is külön posztot érdemelt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 04. 07:48 Szerkesztve
Azért az sokat mondó és árulkodó, hogy a baloldalon SENKI nem írt, nyilatkozott, beszélt erről az egész történetről (max. védve az XY-os nőt), még a híresen "nemzeti érzelmű" Magyar Péter sem! Vegyük észre: ha a GAZDA ezt igényli, akkor ezt teszik. Mindenki. M.P. is. Ennyi.
dryanwolf
2024. augusztus 04. 04:28
"Bravo, Luca (Anna, Kata, Klára - s valahány név...)!" (Mint régen az egri nők…)
connorj
2024. augusztus 04. 00:08
Kedves Irániak! Ne üssetek vissza. Előtte konzultáljatok az OROSZ-KÍNAI-INDIAI-PAKISZTÁNI-TÖRÖK-SZAUDI- EGYIPTOMI- INDONÉZIAI- IRÁNI KRIZISTANÁCSAL.
connorj
2024. augusztus 03. 23:58
Nagykereszt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!