Óbudai korrupciós botrány: a Momentum faképnél hagyja Gyurcsányékat

2024. augusztus 29. 16:13

Az érintettség látszatát is el akarják kerülni.

2024. augusztus 29. 16:13
null

Nyitókép: Facebook

A Budapest III. kerületében zajló ügyben a Momentum Mozgalom egyetlen tagja sem érintett, és az érintettség látszatát is el kívánjuk kerülni, ezért a Momentum elnöksége azt a döntést hozta, hogy az óbudai Momentum képviselői kilépnek az előzetes letartóztatásba került Kiss László vezette koalícióból – adta hírül csütörtökön a párt. 

A Momentum Mozgalom számol azzal a forgatókönyvvel, hogy a most korrupcióval megvádolt városvezetők helyére a korrupt Fidesz akar majd beülni. A kerület nem maradhat vezetetlenül, mert akkor rövid időn belül a fideszes oligarcha-csoportok prédájává válhat”

– tették hozzá.

Mint írták, a Momentum Mozgalom helyi és országos vezetői elkötelezettek a korrupciómentes közélet ügye iránt, ebben pedig a zéró tolerancia álláspontján állnak. „Nem fogjuk engedni, hogy a Fidesz rátegye az enyves kezét a kerületre, és keressük a kapcsolatot azokkal a szervezetekkel és szereplőkkel, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek a magyar belpolitika valódi megújítása mellett” – folytatták.

(MTI)

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bondavary
2024. augusztus 29. 18:44
Szóval Kissék a Momentum szerint sem ártatlanok?
Szerintem
2024. augusztus 29. 18:38
Most meg a tiszafostos látszik összeállni a fővárosi közgyűlésben, a Karácsonnyal bábozó gyurcsányi, DK-s bűnözőkkel. Csak nem a tisztakezűség mozgatja őket? :))))))))
Akitlosz
2024. augusztus 29. 18:35
Még így is inkább a DK-nak van valami jövője, mint a Momentumnak.
Szerintem
2024. augusztus 29. 18:34
A DK-ról eleve tudhatták is, hiszen közismert, hogy kemény vonalas bűnözők gyülevészete. Ahogy mindenki tudja, hogy azok rabolták ki az egész országot is az államcsődig, Gyurcsány vezetésével. Jellemző a momentumra, hogy egyből ezeket a bűnözőket néztek ki maguknak koala partnernek. Nyilván, hogy akkor talán nekik is lehullik, ha más nem, némi hallgatási pénz? Hát a DK bűnözői érdekei szerint, együtt is szavazgattak ennek érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!