Nem kapott Fűzfőn családi belépőt a szivárványcsalád

2024. augusztus 02. 08:40

A város polgármestere szerint az alkalmazott csak jóindulatból próbálta az olcsóbb délutáni jegyet ajánlani a családnak.

2024. augusztus 02. 08:40
null

Nyitókép forrása: A Szivárványcsaládokért Alapítvány Youtube-oldala

„- De hát mi egy család vagyunk!” – „Magyarországon vagyunk, itt nem!” – hangzott el állítólag a párbeszéd az egyik balatonfűzfői strand pénztáránál Pál Márton beszámolója szerint. A két gyermeket azonos nemű párjával együtt nevelő Pál szerint szexuális orientációjuk miatt érte őket diszkrimináció – írta meg az rtl.hu.

A város polgármestere szerint az alkalmazott csak jóindulatból próbálta az olcsóbb délutáni jegyet ajánlani a családnak. 

Az incidens kapcsán a családjogi aktivistaként is tevékenykedő Pál Márton azt nyilatkozta, hogy felnőttként már meg tudják oldani az ilyen helyzeteket, még ha 

»hátborzongató érzés is, amikor szembesítenek vele, hogy szerintük mi nem vagyunk család.«

Hozzátette, hogy sokan nem gondolnak bele, milyen érzés lehet annak a 4200 gyermeknek, akik Magyarországon szivárványcsaládban nevelkednek és ilyesmit kell olvasniuk egy strand bejáratnál.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iphone-13
2024. augusztus 03. 12:08
SZEMÉT SZIVÁRVÁNYOS TETVEK! AZ EMBERI FAJ SZÉGYENEI VAGYTOK MOCSKOK!
ubulka57-2
2024. augusztus 03. 08:11
Ha két "valódi" apa a saját gyerekeivel uszodába, állatkertbe, stb. megy és a pénztárnál kétapás családnak nyilvánítja magát, akkor kedvezményre jogosult? Egyébként mennyibe kerül a családi belépő és a délutáni? Ennek utánanézhetett volna a cikk írója.
palika-2020
2024. augusztus 02. 21:44
Ki kell tiltani az ilyen beteg állatokat mindenhonnan, elvenni minden jogát ebben az országban.
Unknown
2024. augusztus 02. 19:40
Beteg világ, beteg embereket szül.... Az,hogy 2 aberrált ember hogyan nevelhet 2 gyereket érthetetlen számomra. Az alaptörvenyben benne foglaltatik, hogy a család apa, anya és gyerekek. Nem apa,apa es gyerekek!!Ezen mi nem egyértelmű ezeknek? S a végén még a strand üzemeltetöje, meg a pénztáros lesz elővéve ezek miatt a retardáltak miatt. Majd valami nyomorult ballibsi kijárja ezeknek nyugaton....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!