Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás

2024. augusztus 23. 18:18

Aki közzéteszi a gondolatait, az alatt is elkezdenek gyülekezni a magukat műveltnek gondoló, manipulált indulatlények.

2024. augusztus 23. 18:18
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Facebook

Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás, de az mindenesetre tanulságos, hogyha valaki odaszarik a járda közepére, egy másvalaki meg közzétesz erről egy fotót, akkor az illető kiírja, hogy propaganda, és kap rá több mint 40 ezer lájkot; míg aki közzéteszi a gondolatait, az alatt is elkezdenek gyülekezni a magukat műveltnek gondoló, manipulált indulatlények.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pacoka
2024. augusztus 25. 14:45
Valaki egyszer magyarázza már el nekem, hogy mikor miről beszél Hont úr. Annyira, de annyira rafinált, hogy soha egy szót sem értek belőle. Nyilván tudnom kéne a sorai között olvasnom, de sajnos nem tudok. Annyi azért lejött, hogy a Hont cikkét lájkolók a jó lájkolók, a másmilyen véleményt lájkolók pedig a rossz lájkolók, Mert minden Hontétól ellentétes vélemény csak szarkupac. Szerencsére újabban van bőven lájkolója a Mandiner olvasói között.
Conduct
2024. augusztus 24. 23:48
Mit szeretett volna mondani ez a gazdátlan gebedô zsidó?
august
2024. augusztus 24. 10:17
Hont úrnak ideje lenne megvilágosodni, ugyanis ezek az úgynevezett közösségi hálók, már régen nem a a magánemberek szabad véleménnyilvánítását közvetíti, ugyanúgy ahogy a médiakanálisok is az "irányított nyilvánosság" részeivé váltak. csak a szereplőik mások sok esetben, de nem mindig. Ugyanis a médiában a pénzforrásokkal, és pénzbőséggel rendelkező tulajok szájízéhez alakítják a propagandát, propagandistázzák a túloldalt, addig az úgynevezett "közösségi platformok az érdekes algoritmusai mellett, az irányított trollkommandók azok, akik a közbeszéd, a botrányok, és a mindenszarizmus legnagyobb szarkeverőivé válnak. Sehol nincsenek tiszta, -kivehető választóvonalak, a normalitás, a generált és irányított közbeszéd-tematizálás között. Ezt hozta a mai kor, ami egyre rosszabb lesz, ugyanis olyasmi ez mint a kábítószerpiac. Akkora pénzeket ölnek bele, hogy nem nagyon van ma olyan hatalom, amelyik ennek ellen tud állni. Vagyis a turbó fokozatú agymosás folyik világszerte, minden szinten.
Zsolt75
2024. augusztus 24. 09:18
Nem a járdára szart, hanem a gatyájába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!