Messiásváró adventi naptár felnőtt gyermekeknek

2024. augusztus 07. 11:11

Már csak nagyjából hatszázat kell aludni, és újra árad a Tisza! Addig viszont szorgosan várni kell a messiást, különben nem jön el hozzánk.

2024. augusztus 07. 11:11
Szalai Szilárd
Szalai Szilárd
Pesti Srácok

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Már csak nagyjából hatszázat kell aludni, és újra árad a Tisza! Addig viszont szorgosan várni kell a messiást, különben nem jön el hozzánk.

Ezt is ajánljuk a témában

 Íme néhány jó tanács azoknak a felnőtteknek, akik még mindig hisznek az ellenzéki messiásban, eme mitikus lényben, így készülj fel a következő mintegy 600 napban!

HOZZ TÖMJÉNT!

Vagy inkább ne, hiszen az öntömjén már így is túl tömény, inkább egy jéghideg dobozos sört pattints, akkor indulhat a rendszerváltás. Érdemes volna pótnadrággal is készülni, ha reped a csőnaci, elég gáz, mert úgy már ami befolyik, az rögtön kifolyik. Maradjunk annyiban, hogy nem csak a Tisza áradhat.

KEZDŐDHET AZ EDZÉS!

A fedett pályás síkrészegedésben már az olimpiai megnyitó előtt érmet szerzett a Magyar csapat, a Brüsszeli isiász-központban Junker ex-bizottsági elnök már készíti a helyet a hírességek csarnokában.

Edzeni azonban mégsem erre szükséges, bár a lelkes híveknek mintegy megelőző módon akár ajánlatos is lehet, helyette Hámori Lucától érdemes tanulni, miképpen kell felvenni a harcot kissé képlékeny ellenfelünkkel. Fekete övet használóval van ugyanis dolgunk, valódi szerencse azonban, hogy utána olvashatunk a küzdősportoknak– legalábbis ha egy ellentmondás után két fül mellé célzott könyv között van még lehetőség lapozni.

KELLENEK A HAVEROK

Igen, én is Ferire és Gelgőre gondoltam, csak előtte még egy kis vérfrissítés. Előbbit ő maga, utóbbit a villamos csapta el túl sokszor, szóval kellenek olyan haverok, akik másokat csapnak el. Vagy B-opcióként eltörnek ezt-azt. Mondjuk ujjakat.

Ha esetleg mégsem lenne ki a csapat, akkor olyan természetesen fordul a baloldal Gyurcsányhoz, ahogy a britek indítanak háborút, ha nincs ki az asztaltársaság a bridzshez. Az Ötkertben begyakorolt termékenységi tánc most Kariferiék körül zajlik– a különbség, hogy most éppen van erre fogadókészség is, ellentétben az említett szórakozóhely közönségével.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 07. 20:07
TISZA PÁRT= PATKÁNYOK PARTJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lemez
2024. augusztus 07. 18:04
Hsgyjuk már poloskát.Ő csak egy báb.Az unioban a tanácsadók titkárok mind soros gárdisták.Ők irányitják ezt a himringyót,arra alkalmas hogy a betanult szöveget elhadarja nehogy elfelejtse.Csekk barátai,egy fotón velük.Újabb titkáruk lett újülye régi titkára.Idő kérdése lett ki finanszirozta platós ámokfutását.Amerika soros gárdája.Itthon meg becsapta az embereket,hogy visszavesz mindent?Mit akar odaadni sorosnak?
google-2
2024. augusztus 07. 18:04
Virítsátok a lóvét is, mert ahhoz, hogy a Tisztelet és satöbbi áradjon, sok pénz is kell! Főként a fáradhatatlan elnöknek és az alelnököknek. Don’t forget: money!
llnnhegyi
2024. augusztus 07. 16:51 Szerkesztve
Ő már unalmas! Gyengébb minőségű politikus,ember,mint Hadházy Ákos, Márki Zay Péter vagy Gréczy Zsolt. Komolyan mondom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!