Meginoghat Karácsony pozíciója a Városházán: már a legszorosabb szövetségese is kritizálja a főpolgármestert

2024. augusztus 27. 16:45

„A Párbeszéd társelnökének Gyurcsány-ellenes kirohanásai számunkra egyértelműen azt mutatják, hogy a Párbeszéd elhagyta ezt a megállapodást” – fogalmazott a DK-s politikus.

2024. augusztus 27. 16:45
KARÁCSONY Gergely

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Barkóczi Balázs Facebook-oldalán kifejtette a véleményét a baloldali összefogásról, a Párbeszédről és Karácsony Gergelyről

„Akkor is hangsúlyoztuk, hogy ez a szövetség nem csak a választásokra szól, hanem közösen akarjuk kormányozni Budapestet, és közös miniszterelnök-jelöltet fogunk állítani 2026-ban. A választások óta eltelt időszak persze ezt a forgatókönyvet is felülírta. A Párbeszéd társelnökének Gyurcsány-ellenes kirohanásai, valamint az a tény, hogy június 9-ét követően az újraválasztott főpolgármester egyszer sem kereste (sem formális, sem informális módon) a DK vezetését és fővárosi képviselőit,

számunkra egyértelműen azt mutatják, hogy a Párbeszéd elhagyta ezt a megállapodást”

– írta a DK-s politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hernadvolgyi-2
2024. augusztus 27. 18:11
Budapesten Fenyő nélkül nincs karácsony! Karácsony nélkül lesz karácsony?
goldie-2
2024. augusztus 27. 18:05
Ideje lenne távoznia. És most finom voltam.
Ergit
2024. augusztus 27. 17:24
Már 5 éve gyámság alá kellett volna vonni Budapestet, Geri maradhatott volna a díszpinty átvitt értelemben.
llnnhegyi
2024. augusztus 27. 17:21 Szerkesztve
Az Apró klán ( maffia) roskadozik. Valóságos kórusban az embereik, dalolnak a rendőrségen. Vadai Ágnes, mint szédült tyúk, kapirgál a Lendvai utcában,a Fidesz székháza előtt. Csomagot szeretnének küldeni a Vörös Segély az nevében,a lebukottaknak. Bardoczi megrigálta Ágnest jól láthatóan,a haja úgy áll, mint a hanyagul megrakott szénásszekér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!