Meghátrált Puzsér Róbert: nem volt hajlandó hazugságvizsgálatnak alávetni magát

2024. augusztus 30. 14:41

Ábrahám Róbert viszont nem ijedt meg az ötlettől.

2024. augusztus 30. 14:41

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Július 20-án derült ki, hogy tettlegességig fajult Ábrahám Róbert és Puzsért Róbert vitája. Ábrahám Róbert, a PestiSrácok újságírója Facebook-oldalán maga számolt be róla, hogy megütötte Puzsért Róbert publicistát. „Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig tolerátltam a drogos puzser hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait, és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült” – írta az újságíró.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorvezető és az ország legismertebb kritikusa hosszú évek óta háborúztak már egymással az interneten, de arra senki nem számított, hogy az ellentétek fizikai erőszakba is átcsaphatnak – idézte fel az esetet a Blikk, azzal kiegészítve a helyzetet, hogy amíg Ábrahám elmondása szerint egy pofon csattant el, addig Puzsér állítja, a műsorvezető ököllel támadt rá.

A lap közölte, hogy a történet főszereplőinek beszámolói még másban is eltértek. Ábrahám az elmúlt hetekben ugyanis többször is kijelentette, hogy a kritikus nem egyedül érkezett a találkozójukra, egy ismeretlen személy az egész beszélgetésüket, illetve magát az összezörrenést is rögzítette.

Ebből azonban állítása szerinte csak egy megvágott hangfelvétel látott napvilágot.

Puzsér Róbert ezzel szemben viszont azt hangoztatta, hogy egyedül érkezett a Tűzoltó utcába, illetve az általa közzétett hangfelvételről is kijelentette, hogy vágatlan.

A lap az igazság kiderítése miatt meghívta a két férfit egy poligráfos vizsgálatra, melynek eredménye alapján kiderülhetne, hogy kinek a története áll közelebb a valósághoz. A Blikk megkeresésére azonban Puzsér Róbert közölte, hogy nem kíván részt venni egy ilyen vizsgálaton, Ábrahám Róbert azonban vállalta a felkérést.

A PestiSrácok így foglalta össze Ábrahám Róbert vizsgálatának eredményét:

Ábrahám Róbert bűnügyi poligráfos hazugságvizsgálata során kiderült, hogy mindvégig igazat mondott, azaz

nem ököllel ütötte meg, hanem felpofozta a kritikust, és valóban a helyszínen lehetett Puzsér Róbert ismerőse is.

Az erről készült videót ide kattintva tudja megtekinteni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lombi
2024. augusztus 30. 21:20
Puzsér alkalmatlan arra, hogy igazat mondjon. Egyszerűen nem megy neki.
google-2
2024. augusztus 30. 20:51
Kiakadt volna a hazugságvizsgáló Puzsér vallomásától. Jobb így - a készüléknek.
Józsi6
2024. augusztus 30. 18:41
Puzsér faji besorolásáról tud valaki valamit ? Én úgy látom, hogy nem fehér és nem magyar. Tévedek ?
Welszibard
2024. augusztus 30. 18:27
Helyes, becsülöm Ábrahám Róbertet, hogy vállalta a poligráfos vizygálatot. Önmagáért beszél, hogy a pökhendi provokátor Puzsér ezt nem vállalta. A "Skandinávia elrabolt gyemekei" c. leleplező dokumentumfilmet a norvég-svéd LMBTQ maffiáról kettőjük közül ki csinálta? Lehet tippelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!