Megébredt a nagyra nőtt óvodás

2024. augusztus 24. 16:30

A Szabadság-szobor átalakítási tervének (Karácsony szerint »belebabrálás«) máris van hozadéka.

2024. augusztus 24. 16:30
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

Nyitókép: Sebes Gábor Facebook-oldala

„A Szabadság-szobor átalakítási tervének (Karácsony szerint »belebabrálás«) máris van hozadéka:

»Miközben elítélek minden olyan törekvést, amely meg akar csonkítani közterületi alkotásokat vallási vagy civilizációs jelképek eltávolításával. Éppen ezért elrendeltem a Margit híd pilléreit díszítő Szent Korona ábrázolásokról letört keresztek haladéktalan helyreállítását.«

Megébredt a nagyra nőtt óvodás. Mivelhogy már aláírásgyűjtés is folyamatban van a teszetosza tétlensége miatt. Mellesleg ezt a normál karbantartás keretében már rég meg kellett volna csinálni, mindenféle főpolgármesteri »elrendelés« nélkül.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Karácsony Gergely

Facebook

Idézőjel

Budapesté szimbolikusan és Budapesté nagyon is konkrétan.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2024. augusztus 26. 16:24
Hogyan lehetséges az (hogyan lehet megvalósítani azt?), hogy a Margit-híd koronadíszeinek keresztjeit, rendszeresen letördelik? Mintha direkt hagyná a rendőrség? Nincsen hídőrség, rendőri kamerás felügyelet, tettenérés? Egy hídon garázdálkodó vandált nem lehet azonnal nyakocsípni és milliós büntetést, elzárást ráverni? Pl. nemzeti jelkép meggyalázásáért? nevetséges! Basszák meg az impotens bagázst! Kik aa felelősök? Nincs hídőr? naponta jövök le a hegyről és látom, hogy akár hónaapokig is csonkán, megszégyenülten, gazdátlanul, ebek harmincadján a szimbólum! Sokkal inkább seggbe rúgnám a felelőtlen "felelősöket", mint a garázda, részeg, hit, értelem és erkölcs nélküli ikonoklasztákat!
haxima
2024. augusztus 26. 09:47
Azt a keresztet a hídon már rég be kellett volna csapolni, aztán nem törték volna le a részegek. A szociológus megoldás, hogy bekamerázzák és őrzik...
machet
2024. augusztus 25. 06:44
"Elrendeltem". Már mint hogy ez a f@szkalap, aki örül hogy egyáltalán hazatalál a városból. Egyszerű pótcselekvés.Ennyit sem tenne ha nem szólna neki a csótány.Hát ez tényleg egy kabaré.Vajon meddig lehet ezt még csinálni?
states-2
2024. augusztus 24. 22:12
A megvilágosodást nyilván a citadellára tervezett kereszt váltotta ki ebből a korrupt balfaszból. A Margit-hídon ugyanis évek óta le vannak törve a keresztek, amit amúgy az elvtársai tördelnek le szakmányban. Megjegyzem, ebben a kormány is ludas, mert ha az elkövetők 4-5 évre hűvösre kerülnének, elmenne a kedvük a keresztördeléstől, de én még egy enyje-benyjéről sem hallottam, ha kiderült, kik az elkövetők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!