Kovács Zoltán: Rendben és nagy érdeklődés mellett zajlottak a délelőtti programok

2024. augusztus 20. 15:59

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a bejegyzésében hozzátette: a Kossuth téri díszünnepségen és a látványos légi parádén sok ezren vettek részt.

2024. augusztus 20. 15:59
null

Nyitókép: Kovács Zoltán, Facebook

Rendben és nagy érdeklődés mellett zajlottak az augusztus 20-ai nemzeti ünnep délelőtti programjai – írta Kovács Zoltán, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Facebook-oldalán. Az esti budapesti tűzijátékról 15 órakor döntöttek.

Ezt is ajánljuk a témában

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a bejegyzésében hozzátette: a Kossuth téri díszünnepségen és a látványos légi parádén sok ezren vettek részt. Az államtitkár közölte: a programok délután is folytatódnak, egészen 18 óráig ingyenesen látogatható az Országház épülete.

Kovács Zoltán tudatta azt is, a meteorológiai előrejelzések szerint a délutáni órákban több hullámban záporok, zivatarok érkeznek a fővárosba, az esti időjárás egyelőre még bizonytalan.

„Az operatív törzs az időjárás függvényében 15 órakor hozza meg a tűzijátékkal kapcsolatos döntéseket. Kérjük, továbbra is figyeljék az időjárással kapcsolatos híreket, mielőtt útnak indulnak!” – írta az augusztus 20-ai ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője.

(MTI)


 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
recipdoki
2024. augusztus 21. 07:14
Rendben hát ,a magyar adófizetők 15 milliárdja NER zsebekben höhööö
contractor-2
2024. augusztus 20. 21:57
Mint valami MSZMP pártjelentés 1984-ből, csak egy generációval később. Mo. - on tényleg megállt az idő. Gyártják a győzelmi jelentéseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!