Kiss Lászlót, Óbuda polgármesterét koncepciós perbe fogták

2024. augusztus 30. 08:50

Nem hagyhatjuk, hogy lejárassák, nem hagyhatjuk, hogy lecsukják!

2024. augusztus 30. 08:50
null
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Kiss Lászlót, Óbuda polgármesterét koncepciós perbe fogták újraválasztása után. Tátrai Miklós, Császy Zsolt és Czeglédy Csaba után most nála próbálkoznak, hogy terhelő vallomást csikarjanak ki belőle Gyurcsány Ferenc ellen. Nem hagyhatjuk, hogy lejárassák, nem hagyhatjuk, hogy lecsukják! Kiállunk mellette!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopszjuliska
2024. szeptember 01. 12:58
Könyörgöm - ha bűncselekményre vonatkozó bizonyítékok vannak ne óbégassanak korrupcióról! A t....tele van ezzel a poltikai játszmával. Ha zsebre dolgozott bűnhődjön. Ennyi!
Kerezs
2024. szeptember 01. 11:46
A DK-nak igaza van. Valóban koncepciós eljárás. Végre az a koncepció, hogy a tolvaj, korrupt, gazemberek közül, néhány végre rács mögé kerüljön. Remélem megtörténik és nem egy kis ejnye-bejnye lesz a vége.
konyvtaros-0
2024. szeptember 01. 09:02
Elkestek..lejarattak,lecsuktak a bizonyitekok alapjan.
tapir32
2024. szeptember 01. 04:24
A "hazudtunk reggel, éjjel meg este" Párttól nem vártam mást. Ők mindig áldozatok. Felnőtt emberek vállalják a felelősséget a szavaikért és tetteikért! Ezek soha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!