Így reagált az ATV Puzsér Róbert visszavonulására

2024. augusztus 13. 19:17

A publicista döntése kapcsán Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója is megszólalt.

2024. augusztus 13. 19:17

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, Puzsér Róbert publicista visszavonul a nyilvánosságtól, mivel kiégettnek érzi magát, s szüksége van a pihenésre. Úgy érzi, hogy a média és a közélet egyre toxikusabbá válik, és szükségesnek tartja, hogy távolságot tartson ettől a környezettől, amíg újra energikusnak érzi magát. 

A Media1 derítette ki, hogy miként fogadták Puzsér Róbert kritikáját és hogyan kezelik a műsorvezető távozásával kialakult helyzetet a Spirit FM-nél. Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd válaszolt a lap megkeresésére:

„Tiszteletben tartjuk Puzsér Róbert döntését, köszönjük az eddigi együttműködést! Az ATV Csoport vezetősége úgy döntött, a politikai véleményműsorok októbertől térhetnek vissza. Akkor, amikor a legnagyobb őszi műsoraink (Géniusz, Nagy Dilemma Kadarkai Endrével) elindulnak. Ez vonatkozik a televíziós és a Spirit FM rádiós műsoraira is. 

Augusztus végéig az intézmény Műsortanácsa kiértékeli a korábbi műsorokat, javaslatot tesz az őszi folytatást illetően, mely műsoroktól köszön el a csatorna, és mivel kezdi meg az őszi szezont. 

Anyagi és szakmai szempontokat értékel a zsűri, illetve javaslatot tesz a megújulásra.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ambrózy Áron

Facebook

Idézőjel

Harmadik osztályos környezetismeret tankönyv voltam.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizotto
2024. augusztus 14. 11:09
"a média és a közélet egyre toxikusabbá válik" Mitől, kiktől is? Hát pontosan a Puzséroktól, akik mindig tudják az egyetlen jó és üdvözítő megoldást. Ja, és azt ellentmondást nem tűrő, agresszív, bicskanyitogató stílusban vágják a média fogyasztók pofájába. Szőrszálhasogató mentalitással az ismertség révén bárkit lehet provokálni, belekötni, becsmérelni, valótlan állításokkal mocskolni. Csak azért, hogy a felháborodás által keltett adok-kapok még több internetes bejegyzéssel szaporítsa a gátlástalan firkász reklámértékét. Ezzel persze sok kattintást lehet generálni, felkelteni az érdeklődést, csörög a bevétel a kasszában. Veszik az ismertség alapján a világot megváltó ostobaság gyűjtemény könyveket. Viszont még több ádáz ellenséget lehet szerezni. A becstelenségig is eljutó mocskolódó spirálban meg lehet kapni egy jól megérdemelt lángost is. Amin eltartott kisujjal lehet méltatlankodni, áldozati pózban szörnyülködni a saját magának faragott független értelmiségi piedesztálon.
andris-923
2024. augusztus 14. 08:50
Van isten
pethoz-2
2024. augusztus 13. 22:25
A média az olyen Puzsér félék miatt lett toxikus! Azt azonban elhiszem, hogy Puzser fél, hogy a közeljövőben a szemétkedései miatt többen elkalapálják majd. Csak egy kérdésem van: miből fog élni?
kobi40
2024. augusztus 13. 21:26
"Az ATV Csoport vezetősége úgy döntött, a politikai véleményműsorok októbertől térhetnek vissza. " Vagyis lehántva a hantamázt: elmegy szabadságra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!