Az az ostobaság terjeng a hazai nyilvánosságban, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem

2024. augusztus 12. 10:11

Úgy tervezem, hogy a 2025-ös évtől megújult erővel visszatérek.

2024. augusztus 12. 10:11
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„Az az ostobaság terjeng a hazai nyilvánosságban, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem, és a közszereplést végző jóakaróim nem kisebb kultúrbűnözővel az élen, mint Majka papa, csont nélkül beszopták ezt. Sejtelmem nincs, miként kapott szárnyra ez a dezinformáció, de csekély ésszel is belátható, hogy nyáron a trópusokon elviselhetetlen az időjárás. Nem értem, miért számít ez, de nem hagytam el Európát, a következő hónapokban pedig időről időre hazalátogatok majd, hogy az Inga Kultúrkávézóban Farkas Attila Márton barátom és szellemi pallosom oldalán az Apu azért iszik, mert te sírsz! rendezvénysorozat előadásait megtartsam. Jelenleg hosszabb szünetre van szükségem, mert a kegyelmi botrányban és a Tisza áradásában tetőző elmúlt két évad rendkívüli energiáimat emésztette el. Köszönöm a közönség szíves megértését. Úgy tervezem, hogy a 2025-ös évtől megújult erővel visszatérek, és bizonyos hangsúlyok módosításával, de a régi elvek mentén folytatom a megkezdett munkát, mert a rossz pénisz nem vész el.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. augusztus 15. 15:10
Ha és amennyiben a végtelenül kibírhatatlan Puzsér Róbert örökre, vagyis visszavonhatatlanul visszavonulna, velünk együtt még jómaga is jobban járna!
google-2
2024. augusztus 14. 09:46
Szegény Farkas, akiből pallos lett!
Nimril
2024. augusztus 13. 23:04
Pedig igény lenne rá! De tudtam én, hogy a kurva nagy egód, az állandó pofázási kényszered, feltűnési viszketegséged nem engedi ezt.
atti64
2024. augusztus 13. 13:23
TAKARODJ AZ ORSZÁGBOL PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!