Horn-fokok

2024. augusztus 29. 10:32

Felfoghatatlan, hogy 2024-ben egyáltalán beszélni kell erről, s hogy élnek köztünk olyan vén komcsik és dörzsölt liberálisok, akik értéknek tekintik a szennyáradatot.

2024. augusztus 29. 10:32
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

„Nem tartozom azok közé, akik halott politikusokról adomáznak, és miután személyesen nem ismertem Horn Gyulát, most sem teszem. Arra a hírre azonban, hogy a Fővárosi Törvényszék szerint mégsem lehet Horn Gyula sétány Budapesten, néhány gondolatot mégis érdemes megosztani ebben az ügyben, már csak azért is, mert a baloldali sajtóban máris élénk jajveszékelést érzékelek.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fővárosi Törvényszék nem passzióból, hanem a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény nyomán hozta meg döntését. Eszerint közterület vagy közintézmény nem viselheti olyan személy nevét, aki a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett, vagy olyan kifejezést vagy olyan szervezet nevét, amely a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerre közvetlenül utal.

Miután Horn Gyulára vitán felül érvényes, hogy megalapozta, kiépítette és fenntartotta a diktatúrát, aki továbbra is a róla elnevezett sétányról álmodozik, a törvény ellen beszél.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 31. 14:01 Szerkesztve
"közterület vagy közintézmény nem viselheti olyan személy nevét, aki a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett," a két legrégebbi alapozó Frankel Leó és Szabó Ervin, kéretik az intézkedést rájuk is kiterjeszteni.
Csubszi
2024. augusztus 29. 22:00
Egy brancs ezek mind! Born to be Horn! Ócska komcsi gyülevész népség!
zakar zoltán béla
2024. augusztus 29. 19:57
Gábor és Testvére György se rossz!
Lajoss
2024. augusztus 29. 16:00
A Horn nem rabolta szét az országot,mint a fideszes tolvaj banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!