Havas Henrik elszabadult, Milák Kristófot is betámadta, nem tud leállni

2024. augusztus 18. 06:36

„Tanár úr", miért?

2024. augusztus 18. 06:36
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

„Felhévizynek eheti jegyzetét egy bocsánatkéréssel kell kezdenie. Történt ugyanis, hogy a múlt vasárnapi írásában Havas Henrikkel foglalkozott és megfogadta magában, hogy nem törődik a »Tanár úr« vérlázító megnyilvánulásaival, nem biztosít felületet a parttalan és indokolatlan kirohanásainak. Azért tett kivételt, mert a pökhendi, nagyképű, pikírt megjegyzéseiről és főként Fidesz-fóbiájáról ismert megmondóember odáig merészkedett, hogy felvázolt egy összeesküvés-elméletet a botrányos algériai bokszoló szerepeltetésével kapcsolatban:

»[…] az oroszok a pénzükkel kézben tartják a nemzetközi szövetséget […] abszolút nem véletlen, hogy ők, mármint az IBF tiltotta el az algériai Helifet, de mivel az olimpiai ökölvívóversenyek rendezését elvonták tőlük, ezért a rendező Nemzetközi Olimpiai Bizottság tartva magát az előírásokhoz, engedélyezte az indulását. El is indult 66 kilóban az algériai, és a fél világ iszonyodva nézte, hogyan üti ki olasz ellenfelét. Az oroszok elérték, amit akartak. […] Ebben az egész őrületben egyedül Hámori Lucát sajnálom. Nem azért, mert kikapott, hiszen az benne van a versenyben, de amit műveltek vele, elsősorban a Fidesz-médiában, az egy katasztrófa.«

Erre a bejegyzésre muszáj volt reagálni. Félix úgy volt vele, hogy meg kell mutatni az olvasóknak, hogy Havas milyen körmönfontan, ravaszul akarja befolyásolni a közvéleményt. Azonban közben az élet úgy hozta, hogy Havas ismét kimutatta a foga fehérjét, ezúttal friss olimpiai bajnokunkat, büszkeségünket, Milák Kristófot tette fel a céltáblájára. Tehát elnézést az olvasoktól, de Félixnek erre is riposztoznia kell, nincs mese.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Havas Henrik

Facebook

Idézőjel

Én életemben nem vettem Nők Lapját, de úgy voltam vele, hátha mondott valami jót rólam a Gálvölgyi.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2024. augusztus 19. 23:53
Elmwnt a cikk iró esze. Milyen "tanár" úr egykori BM-es bolsevik villanyszerelőről beszélünk, akit a hálozat munkába helyezett és a Mandiner sem hagyja, hogy végre megszabaduljunk tőle
Töki
2024. augusztus 19. 18:44
Henrik-kecske! Te sosem szereztél diplomát, de még érettségit sem. Eszed semmi az már egyszer tény!!!
Illibero
2024. augusztus 18. 20:48
Ezt a véglényt nem akarja elvinni a patás főnöke????
fahej
2024. augusztus 18. 13:06
Tanár? Úr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!