Ha most szemétkedni akarnék, azt mondanám, hogy a Spirit fm egy kétfrontos harc keretében kivégezte az Öt-öt és az Önkényes mérvadót is

2024. augusztus 29. 06:31

Annak idején, a rendszerváltás hajnalán, megboldogult Grósz elvtárs is azt fejtegette, hogy a frissensült pluralizmus azt jelenti, hogy különböző módon akarjuk ugyanazt.

2024. augusztus 29. 06:31
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép forrása: A Spirt FM Youtube-oldala

„Ha most szemétkedni akarnék, azt mondanám, hogy a Spirit fm egy kétfrontos harc keretében kivégezte az Öt-öt és az Önkényes mérvadót is. De nem akarom triggerelni az Öt résztvevőit, nekem semmi bajom velük, de a poént nem tudtam nem kihagyni, remélem, elnézik régi troll haverjuknak.

Inkább azt mondom, hogy az utolsó nem internetes ellenzéki médiumnak (bocs, van még egy kereskedelmi tévé, de azt sose tartottam semmire, de az atv-én is osztják az észt a gyurcsányisták), sem a mérsékelt, sem a radikálisabb nem fér bele, mert Hamvas halhatatlan mondásával élve, »élni csak kell«. 

Remélem, lesznek konstruktív ellenzéki műsorok, melyek mindenben azt mondják, mint a rezsim, csak ellenzékiként. Annak idején, a rendszerváltás hajnalán, megboldogult Grósz elvtárs is azt fejtegette, hogy a frissensült pluralizmus azt jelenti, hogy különböző módon akarjuk ugyanazt. (Szerintem ez se kéne. Ha már visszafelé haladunk az időben, ugorjuk át ezt a kis átmenetet, és legyen rendes véleményegység, máskülönben az ország az amerikai imperialisták kezére jut, aminek orosz, türk és kínai elvtársaink nem örülnének.)” 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. augusztus 29. 22:04
silány...
sagirdilsiz-2
2024. augusztus 29. 11:04
Az ATV úgynevezett Műsortanácsnokai ültek az asztal körül, és tanakodtak, hogy melyik műsort végezzék ki. Némi tanácstalanság után megszólalt az egyik (nem fegyőr), hogy: ööö....ööö..ööö Így lett a két áldozat az Öt és a másik Ö-vel kezdődő valami.
haxima
2024. augusztus 29. 10:45
A Márton helyett kaphattad volna a Szilárd nevet is...
Emporio Ármányi
2024. augusztus 29. 08:47
“Szemétkedni”, “triggerelni” , “trollkodni” - hú de gonzó a bácsi. Nem hiányoztok senkinek, bides komcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!