Puzsér bejelentette: megszűnik az Önkényes Mérvadó

2024. augusztus 28. 10:00

„Különös élmény volt négy éven át ennyire szabadon gyártani oda politikai tárgyú rádióműsort” – írta bejegyzésében a publicista.

2024. augusztus 28. 10:00

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Megszűnik az Önkényes Mérvadó című Spirit FM-es műsor, amelynek egyik állandó műsorvezetője Puzsér Róbert volt. A hírt a publicista közölte a Facebook-oldalán. 

Az ATV-Spirit FM cégcsoport úgy döntött, nem sugározza többé az Önkényes Mérvadó adásait”

– írta Puzsér. 

„Különös élmény volt négy éven át ennyire szabadon gyártani oda politikai tárgyú rádióműsort, de kár tagadni, hogy ennek a rendszerhibának az elhárításával valami helyreállt az univerzumban” – tette hozzá a műsor korábbi házigazdája. 

A műsor 2015-ben indult a Jazzy Rádióban, majd átköltözött a Spirit FM-re. 2023 szeptemberétől az ATV Spirit csatornán látható volt a stúdióból közvetített élőkép is. 

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2024. augusztus 29. 07:41
Tán sajnálni kéne ezt a magamutogató panelproli szófosást?
Martell 2
2024. augusztus 28. 22:09
Mi lesz veled Lóbelt ? Beállsz MP táskacipelőjének ? Ő viszont nem fogja tolerálni az ordítozást.
ggbuffon1897
2024. augusztus 28. 20:19
Beugatsz a munkaltatodnak, majd eloadod a HontiHannat. Segitek Roberto, ez mindenhol igy mukodik, h onnan kifognak vagni mint macskat sz*rni. Meg a messzi nyugaton is. Eddig x even at telitorokbol frocsoghettel az aktualis politikai elit ellen 0 retorzioval. Hat ha a munkaltatodat baszogatod, az meg ilyen. De ertem h celszeru osszemosni a kettot, hisz ez szolgalja a MP Fan Club erdekeit.
rebekakedves
2024. augusztus 28. 16:52
Mindenkinek ajánlom hallgassa meg azt a reszt amiben kassai lajos volt a vendég. Minta példája a beszélgetés során amikor találkozik a mélység es a sekélység, Meg csak észre sem veszik m. Davidon kivul. Onkenyes mervado 2024-//668
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!