Gyurcsány Ferenc: Lázárnak menni kell

2024. augusztus 26. 10:08

„Lázárnak tényleg le kell mondani. Neki most. Főnökének meg mondjuk délután” – írta a DK elnöke.

2024. augusztus 26. 10:08

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

A Mandiner is beszámolt róla, hogy vasárnap este a Kolozsvár felől Budapestre tartó Claudiopolis InterCity (IC 74) kisiklott a Keleti pályaudvar közelében, akadályozva a főpályaudvar forgalmát.

Hétfő reggel a MÁVINFORM arról tájékoztatott, hogy a szakemberek folyamatosan végzik a kisiklott kocsik visszaemelését, hogy mielőbb megindulhasson a vonatforgalom.

A Keleti pályaudvar – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat, az érintett vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak. Az is kiderült, hogy a reggeli órákban jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

„Hogy Lázárnak menni kell? Persze. Hétvégén megállt a balatoni vonatközlekedés, tegnap kisiklott egy nemzetközi vonat, ma halálos gázolás a síneken” – fogalmazott a hírekre reagálva Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán. „De semmit nem értenénk a rendszer működéséről, ha azt hinnénk, hogy Lázár a probléma. Ő a rendszerhiba jelzője, de csak egy szemafor, hogy akkor már vasutas példánál maradjunk. Nézzenek már körül! Semmi nem működik. Se az egészségügy, se az oktatás, se a közlekedés.

A problémát Orbán Viktornak hívják”

– írta a DK elnöke.

„Ettől még Lázárnak tényleg le kell mondani. Neki most. Főnökének meg mondjuk délután” – zárta okfejtését Gyurcsány Ferenc.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. augusztus 30. 10:36
Furcsány szájtépése egyre ostobább. Ő is tudja... Csak szóljanak aróla a hírek.
Vladiszláb
2024. augusztus 30. 10:11
Mindenkit a bűnei szerint... Tehát, ha gyurcsan és a közvetlen köre ott himbálózik a körúton, akkor Lázárnak is mennie kell!
Palatin
2024. augusztus 30. 09:37
Nézz rá a DK-sokra, a képükre van írva a korruptság, az árulás, a sunyiskodás. Igen, ezek a belsö tulajdonságok kiülnek az arcra. Az egyedüllét óráiban, miután kialudta a kómát, Gyurcsány így roskadozik bünei súlya alatt. A lázadozó bunkósággal kevert önvád lassacskán elveszi immáron a maradék eszét is. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
anna bolena
2024. augusztus 27. 08:47
És ha nem mond le Lázár, akkor szemeket is kilövethet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!