Elárulta Puzsér Róbert, mit gondol a rendőrség döntéséről az Ábrahám-ügyben

2024. augusztus 02. 19:38

Ábrahám Róbertet ugyanis már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével.

2024. augusztus 02. 19:38

Nyitókép: Mandiner/Baksa Norbert

Tudomásul kell venni” – mondta Puzsér Róbert az Indexnek a rendőrség döntését követően, miszerint az őt megütő Ábrahám Róbert a továbbiakban nem gyanúsított.

Ahogy arról beszámoltunk, megváltozott a gyanúsítás Ábrahám Róbert újságíró ügyében, aki július közepén keveredett tettlegességig fajuló konfliktusba az utcán Puzsér Róberttel, és akit elsőre súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítottak meg. Ábrahám elmondta, már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével.

Puzsér Róbert a rendőrség döntését úgy értékelte: 

Nem hiszem, hogy ezzel kapcsolatban kéne bármit is mondanom, a rendőrség végzi a munkáját. Ha úgy ítélték meg, hogy ez nem súlyos testi sértés, akkor ez a döntés született, tudomásul kell venni”

– fogalmazott a publicista. „A rendőrségi döntést el kell fogadni, nincs más választás. Tudomásul kell venni, ennyi” – tette hozzá. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2024. augusztus 07. 13:56
Itt csak a lényeg maradt le szerintem: "az elkészült igazságügyi orszosszakrtői vélemény alapján". Mondjuk ezt ki nem szarja le... :-))))))))))
B_kanya
2024. augusztus 03. 12:10
"Massimiliano Prospero dArco 2024. augusztus 02. 22:46 majd megbírságolják garádaságért a nagy kandzsipót" Íme, a velünk élő zsupéri éttelmiségh. A jobban gyűlölő kornisi beltenyészet.
flesh ripper
2024. augusztus 03. 09:10
Nincs betörve a Zsírpuzsi orra, arccsontja sem szilánkos, szeme sem folyt ki..., egy tasli, csak sértés, nem súlyos testi sértés. Ezért Zsírpuzsírnak kell lépéseket tenni: hívja ki párbajra Ábrahámot! Pisztoly, vagy kard? Párbajtör! Aranyérmes....
Chekke-Faint
2024. augusztus 03. 06:12
Nem Zsupér, rosszul érted. Eddig mindent rosszul értettél ezt sem érted. A rendőrség azt üzente, ilyen férget midig pofán kell verni, ez nem bűncselekmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!