Fordulat a Puzsér-Ábrahám konfliktusban: már nem gyanúsított a Pesti Srácok újságírója

2024. augusztus 02. 15:16

A PS munkatársa eredményesen tett panaszt a rendőrségen.

2024. augusztus 02. 15:16

Megváltozott a gyanúsítás Ábrahám Róbert újságíró ügyében, aki július közepén keveredett tettlegességig fajuló konfliktusba az utcán Puzsér Róberttel, és akit elsőre súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítottak meg – számolt be róla a Blikk.

A PestiSrácok újságírója számon akarta kérni a publicistán az általa írt, egyre durvább sértéseket, amikor elcsattan egy pofon.

A tettlegességet maga Ábrahám sem tagadta, sőt ő ment be a rendőrségre beismerő vallomást tenni. Ám később Puzsér feljelentése nyomán az egyik éjjel előállították, majd őrizetbe vették.  Az ügyben többen is megszólaltak, így például Majka is. A rapper szerint „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

Ahogy azonban most Ábrahám a Blikknek elmondta, 

már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével.

„A kihallgatásom során panasszal éltem a gyanúsítás ellen arra hivatkozva, hogy az eljáró nyomozók még be sem bizonyították, hogy ököllel ütöttem volna tenyér helyett. Ezt pedig a Puzsér Róbert által készítettet szakértői látlelet sem támasztotta alá” – mondta az újságíró. 

Hozzátette: a nyomozók jócskán előreszaladva próbálták őt a lehető legsúlyosabb gyanúsítás alá vonni. A Blikkhez is eljuttatott határozat kimondja, hogy a nyomozóhatóság érdemi nyomozás nélkül vádolta meg Ábrahámot súlyos testi sértés kísérletével, így a panasznak helyt adva a gyanúsítását azonnali hatállyal megszüntetik.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Ábrahámot nem vonják majd felelősségre, de hogy pontosan mivel is fogják végül gyanúsítani, az a nyomozás eredményétől függ.

Szerinte Puzsér ki akarta hozni a kínálkozó lehetőségből a maximumot, ezért vádolta meg azzal, hogy ököllel ütötte meg. „Ha valóban ökölcsapást kapott volna, akkor most valószínű arról beszélne, hogy lelőttem”  – mondta az újságíró. 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. augusztus 07. 15:03
Gratulálok, íme; A tanú!
Kanmacska
2024. augusztus 02. 21:46
Ez E-dúr és E-moll Az fáj neked SZDSZ-es, hogy egy cigány ember megütött egy hasonló SZDSZ-est, pedig azok felsőbbrendűek, szerintetek, baszod! Csak szóban véditek a szerencsétlen cigány kisebbséget, de azok már, szerencsére, nem kérnek belőletek!
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 02. 19:11 Szerkesztve
(előz. komm. folyt.) A Fidesz az elmúlt 15 évet arra használta, hogy a posztkommunisták mintájára, jogilag, gazdaságilag beágyazza hatalmát. Ma már bármiféle magyar politikai ellenzék sokkal lehetetlenebb helyzetben van, mint a magyar jobboldal 1990 után bármikor is volt. Nem véletlen, hogy a Fidesz egyik első dolga a közélet ellehetetlenítése, lerohasztása volt, mert ezen a téren jöhetne létre, szerveződhetne meg a hatalmukat érdemben kritizálni képes társadalmi vita. Dübörög az egyre hitványabb, bárgyúbb és aljasabb kormányzati propagandagépezet, hogy minden értelmes kommunikációt ellehetetlenítsen. Ez a rendszer csak belülről rogyhat meg, omolhat össze, belső konfliktus okozhatja vesztét, ami minden bizonnyal be is fog következni; csakhogy az összeomlás hatalmi-politikai vákuumot fog eredményezni, amit, mivel nem lesz, aki érdemben kezelje a helyzetet, nagyon meg fog a magyarság sínyleni.
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 02. 19:11
"Farkaskoma ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. augusztus 02. 18:04 Ha ennyien lennének, menjetek el szavazni. Itt demokrácia van, ha többen szavaznának változásra, akkor más kerülne hatalomra. Amíg a csak a szátok jár, és lusták vagytok kiállni az érdekeltek mellet, addig maradj csöndben." Mert mi lesz, ha nem maradok csöndben? Megpofoztok? :-) A választások eredményei azt bizonyítják, amit írtam. 2-3 millió fideszes szavazóval a kormány 15 éve bitorolja a 2/3-os hatalmat. Orbánék arra használták alkotmányos többségüket, hogy olyan törvényeket hozzanak, olyan pozíciókat szerezzenek meg, amik ellehetetlenítik a hatalomváltást. Mit gondolsz, miért tartott húsz évig a posztkommunista elit megtörése? Azért mert visszaéltek a kádári világban szerzett helyzeti előnyükkel. (folyt. köv. komm.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!