Azonnal reagált az MSZP arra, hogy vádat emeltek a politikusai ellen

2024. augusztus 22. 14:45

A párt szerint mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

2024. augusztus 22. 14:45

Nyitókép: Facebook

A Mandiner beszámolt róla, hogy korrupciós bűncselekmények miatt emeltek vádat a zuglói és az újbudai parkolási rendszerrel, valamint a BKV informatikai keretszerződésével kapcsolatos ügyben hét ember, köztük Horváth Csaba zuglói polgármester, Tóth Csaba volt országgyűlési képviselő, Baja Ferenc volt miniszter és Molnár Zsolt országgyűlési képviselő ellen.

A hírre szinte azonnal reagált az MSZP. Mint a közleményükben írják, a párt politikusai ahogy minden eddigi esetben, így most is önként álltak vizsgálat elé, valamint közreműködő magatartást tanúsítottak a felmerült vádak tisztázása érdekében. „Molnár Zsolt maga kezdeményezte a parlamenti mentelmi jogának felfüggesztését, az ügy minél hatékonyabb és gyorsabb lezárása érdekében.

Az MSZP álláspontja szerint azonban mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, a párt kiáll minden politikusa mellett”

– áll a közleményben.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.S.
2024. augusztus 22. 18:56
"Segítsd a lebukottakat!"
hátakkor
2024. augusztus 22. 17:48
Megillet a jog, hogy ezeket kommunista bűnözőknek vélelmezzem..
llnnhegyi
2024. augusztus 22. 17:02
Felkészülés a 2026-s országgyűlési képviselő választásokra. -:))) Már csak Magyar Ondó Péter, a TISZA párt őrjöngő elnökének jelöltjeinek kell alámosni!!-:)
verkez
2024. augusztus 22. 16:49
Kivéve Orbánt, Mészárost, Krauszt (nem a műszakács majmot).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!