Az RTL Híradó munkatársai nagyon fontos munkát végeznek nap mint nap

2024. augusztus 13. 15:04

Biztos vagyok benne, hogy ha a szerkesztőkön és riportereken múlik, a RTL és a 4iG közt ma bejelentett együttműködés nem lesz hatással a Híradó minőségére.

2024. augusztus 13. 15:04
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

Nyitókép: Facebook/RTL

„Az RTL Híradó munkatársai nagyon fontos munkát végeznek nap mint nap: több százezer emberhez juttatnak el valódi híreket. Én biztos vagyok benne, hogy ha a szerkesztőkön és riportereken múlik, a RTL és a 4iG közt ma bejelentett együttműködés nem lesz hatással a Híradó minőségére. Persze, az ördög nem alszik, ezért figyelemmel és aggodalommal fogjuk figyelni ezeket a műsorszámokat.

Főleg azért, mert a 4iG-t túl jól ismerjük, korábban többször mutattam be az évszázad csalásaként is felfogható tranzakciót, ahogyan Orbán bizalmasa Orbán segítségével megszerezte az Antenna Hungáriát és a Vodafone-t.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. augusztus 15. 13:29
Ez az a volt állatorvos, akit eltiltottak a foglalkozása gyakorlásától, mert molesztálta a betegeit?
AGSTN75
2024. augusztus 15. 11:24
Lónak a F@szát!
Tegnap
2024. augusztus 14. 21:19
Ugyan, ott is csak a gattyán féle mesterséges intelligence másolja a CIA szövegeit. Ákoska, te voltál aki kinyomoztad az óbudai balhét? Szóval te buktattad le a korrupt DK-s bandát? Vigyázz magadra, mert még eltemetnek Zuglóban ! Arrafele az úgy szokás.
konyvtaros-0
2024. augusztus 14. 16:29
Igaza van hadhazy roszarcu akosnak.az rtl munkatarsai feszulten probaljak meg leforditani a cnn es a new york times irasait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!