Remek hírt kaptak a sportrajongók – nagy bejelentést tett az RTL és a 4iG

2024. augusztus 13. 11:30

A jövőben még többek követhetik majd figyelemmel a BL-mérkőzéseket.

2024. augusztus 13. 11:30

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Erdem Sahin

Stratégiai megállapodást kötött az RTL Magyarország a 4iG Csoporttal. Ennek értelmében 2025. január 1-től a 4iG a magyar piacon egyedüli telekommunikációs szolgáltatóként értékesítheti az RTL Magyarország streamingszolgáltatását, az RTL+-t – írta a 4iG közleményében.

Így a 4iG Csoport – a Vodafone Magyarország és a DIGI – ügyfelei akár előfizetésük részeként, egyetlen televíziós platformról érhetik el az RTL+ teljes kínálatát, beleértve az UEFA Bajnokok Ligájának 192 magyar kommentárral közvetített mérkőzését, továbbá az RTL saját gyártású sorozatainak és reality műsorainak legújabb és korábbi évadait, valamint nemzetközi sikerfilmek és sorozatok magyar szinkronos változatát – sorolták.

A kommünikében kitértek arra is, hogy a két vállalat megállapodott az RTL Magyarország 12 csatornás portfóliójának terjesztésében is, mely magába foglalja a médiavállalat 2023. decemberében indult 4 új, második generációs csatornáját. Ezáltal a 4iG Csoport minden ügyfele számára elérhetők lesznek a RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub televíziós csatornák a választott előfizetési csomagtól függően. Ennek megfelelően 

az RTL továbbra is elérhető marad a szabadon fogható mindigTV szolgáltatásban

 – tették hozzá.

Fontos mérföldkő a megállapodás

Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója hangsúlyozta, „fontos mérföldkő a 4iG Csoport életében a most bejelentett megállapodás, hiszen vállalatcsoportunk az egyedüli hazai távközlési szolgáltató, amely jövő év januárjától az RTL Magyarország teljes portfólióját biztosíthatja ügyfeleinek, legyen szó lineáris televízióról, streaming szolgáltatásról vagy szabadon fogható csatornáról”.

A 4iG Csoport a fentieken túl az új One márkanév alatt további, az RTL streamingszolgáltatását érintő és a hazai piacon egyedülálló TV előfizetési csomagokkal készül. Ennek részleteiről későbbre ígértek tájékoztatás – derült ki a közleményből.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nebulo15
2024. augusztus 13. 16:59
A 4iG-be biztos, hogy olyan nagyon érdemes volt a rengeteg állami pénzt, garanciákat beletolni ?? Aztán a retek TV-vel áll össze, a DIGI árai talán két év alatt duplájára nöttek, stb.
anegy_
2024. augusztus 13. 14:11
retek-tv és csatolmányai még ingyen sem!
Takagi
2024. augusztus 13. 13:37
Nem nézünk nemzetáruló RTL-t soha, semmiért, senkiért.
quantum
2024. augusztus 13. 12:59
A nap jóhíre b+…!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!