A Népszava szerzője arra biztatja a madáchos diákokat, fényképezzék le a nemi szervüket

2024. augusztus 29. 09:52

Batka Zoltán arra buzdítja a gimnazistákat, a nemi szervükről készült képeket küldjék el a Belügyminisztériumnak.

2024. augusztus 29. 09:52
null

Nyitókép: Képernyőmentés

Nem hagyta szó nélkül a Madách Imre Gimnázium igazgatójának leváltását Batka Zoltán, a Népszava publicistája. Mint ismert, a Mészáros Csaba által vezetett intézmény volt az, amelyik jelezte, nem fogja betartani az új szabályokat és továbbra is engedi, hogy a tanintézmény tanulói a jövőben is használhassák a mobiltelefonjukat.

A madáchos tanárok, diákok egyet tehetnek: minden gyereknek megengedik ezentúl is a telefont. A gyerekek pedig szépen vigyenek magukkal telefont a suliba. Az most a kötelező. Kötelezőbb mint az Egri Csillagok, több köze van a magyar hősiességhez mint a Kőszívű Ember Fiainak”

– kezdte Batka, aki azt javasolta a diákoknak, hogy „esetleg unalmukban kamuprofilról küldjenek néhány meleg éghajlatra elküldést meg dickpicket a bm kukac gov.hu-ra. Amikor csak tudják. Hadd örüljenek odabent a barmok”.

Ezt is ajánljuk a témában

A Népszava publicistája szerint a telefonhasználatot szigorító szabályozásnak ellen kell állni, azzal a fegyverrel, ami van, ami jelen esetben szerinte a telefon. „Szóval juszt is telkóval kell járni suliba, pontosan azért, hogy ilyen gyepesfejű fideszes faszkalap téeszelnökök ne ugathassanak bele csak úgy egy belvárosi elitgimnázium életébe csak azért mert a választásokon megvették fél BAZ megyét tüzifával meg házipálesszel, meg beszaratták Kárpát Medence összes kisnyugdíjasát a háborúval”  – folytatta.

Jöhet majd a kötelező hajviselet, vagy az órák előtti kötelező áhítat, meg székely himnusz vigyázzállásban, meg Nélküled, meg a többi levegőtlenség, amin ezek a nyomorultak tenyésznek. Mert ezek ilyenek, a stréberek mindig így állnak bosszút saját, nem létezett fiatalságukért a mai fiatalokon”

– jegyezte meg. 

Ezt is ajánljuk a témában

Batka Zoltán kijelentette, szerinte tárgyalni és alkudozni fideszessel nem érdemes, mert a fideszes nem tárgyalópartner, hanem „sunyi ellenség, akinek csak betartani lehet, meg ellenállni”.

Szóval telkót elő. Nemcsak a Madáchban, mindenütt, ahol cél, hogy öntudatos, önálló akaratú egészséges gyerekek nőjenek fel, ne olyan elnyomorított birka népség, akik a NER-t megszavazzák”

– vélekedett.

 

 

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. augusztus 30. 17:43
Batka Zoltán arra buzdítja a gimnazistákat, a nemi szervükről készült képeket küldjék el a Belügyminisztériumnak." és mit csináljon a Belügyminisztérium a Batka Zoltán ábrázoló képekkel?
ribizli-2
2024. augusztus 30. 07:26 Szerkesztve
Ezt a tahót... agyaretike szint
Hangillat
2024. augusztus 29. 21:59 Szerkesztve
Batkányi polietilén> Prolietilénbatka> proliműanyagbatka> proliplasz(tik)batkát érő ProliNép szava. A vulkanikus indulatú byte-batka- stílus aszimmetrikus, a nyakon szél nélküli, szélsőségesen balra torzuló iker ülepfők képét hozzák. A 'dickpick' hím sovinisztára utal, 'cuntpick' fel sem merül benne, hiszen intim, mosolygós, punciajak biggyesztések szemérmetlen szeméremajakzásra biztatnak a síkképernyős digiidiotizmus ellenében. Az indulati magma kilövellés szakmai bal(here)fogás, épeszű szülőket feltételezve. Cuntpick-re pikkelő proliplasztbatkai indulattal készítsen magáról 'dickpick' páros felvételt, öntse proliplasztbatkáből érem alakúra, majd tű-lyukasztva napszeméremüvegként hordja bátran széles e NER hazában kínmagyari örömére!
macskieusz
2024. augusztus 29. 18:02
ezt már elmebaj eltűrni-és elfogják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!