A Messiáselnök ma nagyon keményen beolvasott Lázár Jánosnak

2024. augusztus 31. 19:43

Megérdemlik egymást.

2024. augusztus 31. 19:43
Magyar Péter. Fotó: Képernyőkép/Magyar Nemzet
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet 

„A Messiáselnök ma nagyon keményen beolvasott Lázár Jánosnak. Azt írta, hogy elég volt, a türelem elfogyott, és megjegyezte azt is, hogy Lázárék »szinte minden létfontosságú fejlesztést leállítottak, miközben számolatlanul szórják a haveroknak a százmilliárdokat«. Lázár kedélyesen válaszolt meginvitálva a Megváltó-partyboyt a MÁV-hoz. 

Egyetlen kérdés maradt csak megválaszolatlanul, míg az úri- és utazóközönség ámul, hogy végre hogy beolvasott valaki a miniszternek, hogy miközben minden fejlesztést leállítottak, és szórják a százmilliárdokat, aközben ki volt az, aki tavaly, illetve tavalyelőtt kinevezte a Megváltó urat előbb a Közútkezelő, majd a Volánbusz igazgatósági tagjává, és aki ebből következően nem tudja kinyögni, hogy valójában kicsoda is az Influenszerpróféta, és milyen alapon került ezekbe a tisztségekbe, mivel ezzel magát minősítené. Megérdemlik egymást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2024. szeptember 02. 16:32 Szerkesztve
A nap vicce : A piszoár szájú pszicho törpe bolond " keményen beolvasott" Lázár Jánosnak. :))) ... és közben nem szarta össze magát. 😅🤣😂
The Loner
2024. szeptember 02. 16:30 Szerkesztve
Kedvelem Horn András írásait.
SandorL
2024. szeptember 01. 17:31
Az a helyzet, hogy Magyar Peter rosszabb választás mint Marki Zay Peter. Marmint globálisan nézve a "magyar rendszer váltást". Örülök, mert mp kizúgásával tisztul a Fidesz. Nem mellékesen még pénzbe sem kerül. Nagyon kell figyelni a vezetésben, Lazar pedig darálja le ezt az idiota, idegbeteg "művelt bel budai tahót".
vanced
2024. szeptember 01. 10:40
Érdemes lenne Lázár Jánost is megĥívni a mávhoz, hogy saját szemével is láthassa a valóságot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!