Zsdanov elvtárs szelleme

2024. július 03. 22:59

2024. július 03. 22:59
L. Simon László
L. Simon László

Pár hete rövid cikket közöltem a hulladékgazdálkodásról, ráirányítva a figyelmet az új rendszer problémáira, annak reményében, hogy sikerül időben korrigálni őket. Személyesen Hernádi Zsolttól kaptam választ, amelyben egyenesen a tanács­köztársaság kommunista agitátoraihoz hasonlított. Személyeskedő reakciója azért is lepett meg, mert én nem pusztán a Mohu tevékenységével foglalkoztam, a jogalkotói felelősségre is rámutattam. A kormánypárti olvasók szerencsére értették, hogy az írásomat miért a választás utánra időzítettem: a jobbító szándékú vita a célom. Sem a Molt, sem annak vezetőit nem sértegettem, már csak azért sem, mert a patrióta szemléletem jegyében Prága és Brassó között mindig a Molnál tankolok. 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 04. 11:38
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!