Vörös utcák mindenhol: térképen mutatjuk, hogy esett el Budapest hétfő reggel

2024. július 08. 10:32

A fővárosban több felé lezárások nehezíthetik a közlekedést.

2024. július 08. 10:32

Nyitókép: Origo/Csudai Sándor

Hatalmas fennakadások, torlódások és lezárások okoztak problémát a közlekedésben Budapesten hétfő reggel – számolt be az Útinform hivatalos oldalán. Tájékoztatásukhoz egy térképet is mellékeltek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) információi alapján azonban további lezárásokra kell számítani, ezért azt javasolják, hogy

aki teheti, használja a kötött pályás tömegközlekedési eszközöket.

Fotó: Képernyőfotó

A BKK többek között arról írt, hogy baleset történt az Üllői úton befelé a Klinikák előtt a belső sávban. Majd sorolták, hogy a Budakeszi úton az Irén utca közelében félpályás lezárásra kell készülni egy hosszabb szakaszon, mert burkolatot javítanak. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa irányítja.

Emellett lezárják a Margit híd járdáját Buda felé a Margitsziget és a budai hídfő között felújítás miatt. A gyalogos és a kerékpáros forgalmat a külső sávba terelik, a közúti forgalom csak a belső sávban haladhat.

A Róbert Károly körúton a Rákóczi híd felé a Vágány utca után lezárták a külső sávot burkolatjavítás miatt.

Míg a vasúti híd felújítása miatt a XI., Fehérvári úton kifelé a Hamzsabégi út és a Dombóvári út között sávlezárásra készüljenek. Emiatt a Dombóvári útnál nem lehet visszafordulni, illetve balra kanyarodni.

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2024. július 08. 17:25
Kötött pályás, mint a H7-es hév, amit felújítanak?
bakter80
2024. július 08. 16:28
Na! Belpesti buzik! Ezt választottátok! Ezt kell szeretni!
elbert-0
2024. július 08. 14:17
Ezt a buzi kispöcsöt Margit híd, bazdmeg, néhány éve újították fel.
Osztap_Bender
2024. július 08. 13:37 Szerkesztve
Látva az áldatlan helyzetet, amit ez a barom okozott, nem merül fel egyik állami vezetőben sem, hogy tenni kell valamit? Persze nincs valódi közlekedési miniszter, (csak egy akarnok vidéki, Lázár nevezetű bohóc) aki intézkedne, azonnali hatállyal megszűntetné a felesleges bicikli sávokat, felfestéseket, korlátozásokat. A kormány pedig rendeletként (vagy törvényként) a fővárosi vezetés nyakába varrná a tennivalókat. Szigorú felelősségre vonásokat beígérve. Hiszen erre is megkapta a kétharmados felhatalmazást a választóktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!