Tóta W. a Sátánnal együtt kárpótolná az Utolsó vacsora miatt felháborodott „sértődött hápogókat”

2024. július 29. 19:36

„Nem mintha sokáig kellene kutatni Jézus életének számtalan paródiája között, nyilván a brit klasszikust többen látták, mint az olimpia megnyitóját, aztán mégis áll a világ” – jegyzi meg a hvg-s publicista.

2024. július 29. 19:36
null

Nyitókép: képernyőfotó, Szabadsajtó Klub

Már azt hihettük, másokkal ellentétben nem szólal meg a botrányos párizsi olimpiai megnyitó kapcsán

a magyar közélet legnagyobb ateista apologétája, Tóta W. Árpád.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Veiszer Alinda

Facebook

Idézőjel

Olyan kérdéseket tett fel, amire láthatóan nincsenek egységes válaszaink.

A hvg.hu publicistája azonban hétfőn, a közösségi oldalán nyilvánult meg Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen-es paródiájáról, amelyet egyáltalán nem övezett osztatlan siker.

Ezt is ajánljuk a témában

A kritikát megfogalmazókat egyszerűen „sértődött hápogóknak” nevezte a publicista,

majd felidézett egy másik Az utolsó vacsora-paródiát, melyet az Asterix és Obelix című francia mese szereplőinek felhasználásával készítettek 2011-ben.

„Nem mintha sokáig kellene kutatni Jézus életének számtalan paródiája között, nyilván a brit klasszikust többen látták, mint az olimpia megnyitóját, aztán mégis áll a világ” – jegyzi meg Tóta W., aki egy South Park-jelenettel, a Sátánnal együtt kárpótolja a „csalódott vacsoravendégeket”. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. augusztus 06. 16:30
Ez még a hvg-nek is az alja...
alexandrosz-2
2024. július 30. 19:08
Szar patkány zsidó. Ilyen mind.
BCMVML
2024. július 30. 09:32
Még több totavét a médiába! Úgy legalább sokkal többen láthatnák, hogy milyen aljas gazemberek tartoznak a totavé-félék közé. Szakmailag ezt gyurcsány hatásnak lehet nevezni: minél többet van reflektorfényben a faszi, annál jobban utálják.
altercat1
2024. július 30. 07:30
Kevés... Kevés... Ütősebb lett volna, amint árpibaba az anyját bassza kutyapózban egy barkas platón az apja faszával a seggében a napóleoni diadalív alatt haladva... (Arc de Triomphe, Paris.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!