Megmondom őszintén, időnként nagyon tetszett, időnként untatott a párizsi megnyitó

2024. július 28. 18:55

Olyan kérdéseket tett fel, amire láthatóan nincsenek egységes válaszaink.

2024. július 28. 18:55
null
Veiszer Alinda
Veiszer Alinda
Facebook

Nyitókép: képernyőmentés

„Megmondom őszintén, időnként nagyon tetszett, időnként untatott a párizsi megnyitó, sőt, még giccsesnek is tartottam helyenként, de pár nap elteltével azt mondom, hogy ez jóval nagyobb show lett mint a londoni. Nem azért, mert lenyomta a 007est , a Királynőt, vagy Mr Beant, hanem mert sokkal fontosabbat csinált ennél. Olyan kérdéseket tett fel, amire láthatóan nincsenek egységes válaszaink. 

Hogy pl mennyire vagyunk toleránsak egyéni és társadalmi szinten- mit gondolunk arról aki szakállat visel és szoknyát, mit arról, aki drag queen, és mit gondolunk Az utolsó vacsoráról (amiről azóta kiderült, hogy nem is volt része a show-nak, szemben Jan Hermansz van Bijert Istenek ünnepe című képével)- egy fontos kultúrtörténetileg jelentős festménynek tartjuk, vagy annál sokkal többnek, amivel nem ízléses viccelni? Mivel lehet? Kell-e szembesíteni az egyházakat a saját kirekesztő elveikkel? Mit gondolunk a szabadságról és az egyenlőségről, azt, hogy politikai állásfoglalás, vagy azt, hogy alapvetés a 21dik századi Európában? 
Köszi Párizs, van min gondolkodni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. július 29. 20:47
A buzik tetszettek, a sportolók untattak, ugye Mancika? Nálatok ez már csak így van!
Forgalmazó
2024. július 29. 20:37 Szerkesztve
Veiszer Alinda te full- full sunyi szemétláda vagy!
Chardonnay99
2024. július 29. 16:36
A végnapjait élő Rómában lehetett ilyet látni...
Lakat1983
2024. július 29. 16:33
Dehogy nincsenek egységes válaszaink, Alindácska...! Az egységes válasz az, hogy húzzatok a ferde picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!