Több száz fővel bővült a Magyar Honvédség tartalékosainak száma

2024. július 27. 21:24

„Nagyon szeretnénk az egyetemistákat a területvédelmi tartalékos rendszerben aktívan foglalkoztatni, de ide mondhatnám a roma közösséget, illetve a vadászokat is” – mondta Drót László dandártábornok.

2024. július 27. 21:24
Soldiers of Hungarian Army at Hungary -Serbia Border

Nyitókép: Kurucz Árpád/Anadolu Agency/Getty Images

A Magyar Honvédség új toborzási kampányt indított, melynek célja a tartalékos állomány bővítése, mondta el Drót László a SpiritFM műsorában. A program a „Szeretem, megvédem” jelmondattal keresi a jelentkezőket. 

Már több százan csatlakoztak a programhoz, amely különösen a területvédelmi tartalékosok toborzására koncentrál. 

A kezdeményezés célja a honvédség rugalmasságának és kapacitásának növelése. 

A toborzás során különféle ösztönzők és képzési lehetőségek várják az érdeklődőket, akik a szerződés aláírásával aktív részesei lehetnek a honvédelemnek. 

Nagyon szeretnénk az egyetemistákat a területvédelmi tartalékos rendszerben aktívan foglalkoztatni, de ide mondhatnám a roma közösséget, illetve a vadászokat is.” 

– mondta Drót László dandártábornok.

„Sok fiatalra van szükségünk, jól képzett fiatalokra” – tette hozzá.

A jelentkezőket 18 és 55 éves kor között várják a honvédségnél, és elmondták, hogy a 25 napos alapkiképzést munka mellett is kényelmesen el lehet végezni.

Az új program nagy hangsúlyt fektet közösségi és nemzeti értékekre, valamint a honvédelem fontosságának bemutatására a jelenlegi biztonsági környezetben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­­k­­­e­­l­d­­ ­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
gyzoltan-2
2024. július 28. 06:28
"de ide mondhatnám a roma közösséget," Aki ennyire nem ismeri a magyarországi viszonyokat, a realitást, a valóságot, az egyetlen fiatalt, egyetlen katonát se vezessen, vezethessen! Egyet tehet: nyilvánosan kövesse meg a magyarságot..!
nemugatolmerkapol
2024. július 27. 22:09
Ez a három csoport messzire el fogja kerülni a honvédséget, és kerülje is el! Az egyetemistáknak bármit ígérhetnek, de mivel nincs telefon, nincs buli és már plusz pontszám se kell, vajon mi motiválná őket? A romák 90% a büntetőeljárás valamelyik szakaszában van, vagy már túl van egy felfüggesztetten, vagy egy Márianosztrán. A vadászok nem szeretik, ha parancsolnak nekik, nem szeretnek cserkelni, se gyalogolni, ellenben kövérek, lusták, és kizárólagos tulajdonuknak tekintik a természetet. A honvédségnek olyan 30-as, 40-es férfiak kellenek akik hazaszeretők, hajlandóak elvégezni azt a munkát is, amit közteresek, rendőrök, a szerződéses-hivatásos állomány nem, és amit egy biztonsági cég kurva sok pénzért vállalna.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 27. 21:59
Veres alezredes lesz az I. Roma biciklis tartalékos hadosztály vezetője, és nekimegy a nyugati világnak! 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!