Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

„Sok pofátlanságot láttam már… de ez…” – Majka burkoltan plagizálással vádolja Azahriah-t

2024. július 29. 17:58

Elmérgesedett a két zenész vitája, amely a Puzsér-Ábrahám-ügytől indult.

2024. július 29. 17:58
null

Nyitókép: képernyőmentés, You Tube

Úgy tűnik, nem zárul le a Majka és Azahriah közti üzengetés, amely a múlt héten, a Puzsér–Ábrahám-ügy kapcsán kezdődött.

Majka ugyanis nem állt be a „mindenfajta erőszakot elítélő” celebek sorába, és kifejezésre jutatta, hogy „Puzsérnak járt már egy lángos”. Ez megszólalásra késztette Azahriah-t, aki szerint zenésztársa kiállása 

gyakorlatilag megerősíti a NER létezését, a propagandisták munkáját és értékrendjüket.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt követően még egy kör üzengetés következett Magyarország jelenlegi két legnépszerűbb előadója között, amely ezen a héten is folytatódott.

Az Index szúrta ki ugyanis, hogy

a rapper megosztott közösségi oldalán egy 2023-as belga dalt, amely a kommentek szerint hasonlít Desh új alkotására, amin Young Fly-al és Azahriah-val dolgozott közösen.

„Sok pofátlanságot láttam már… de ez…” – kommentálta Majka.

A Pannonia című szám valóban hasonló hangulatú, bár témájában azért eltér Mentissa dalától. Hangszerelésében szintén könnyed, de valahol félúton van a Mamma Mia és Gotye Somebody I Used To Know című dala között.

A refrén azonban egyértelművé teszi, hogy a Mentissa-szám adta a központi inspirációt, aminek még címsorát is visszaidézik

– írja az Index, hozzátéve, hogy ennél a szintű hasonlóságnál erősen feltételezhető, hogy a felhasználási jogokat megvették a belga énekesnőtől, mivel szöveg- és dallamegyezés is van. Egyéb esetben súlyos pereskedés és pénzbírság elé néznének az előadók.

Az alkotásokat önök is összevethetik, itt:

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 30. 14:27 Szerkesztve
Admin! Miért kell minden nap, minden alkalommal bejelentkeznem? Már nagyon unom ezt. Majkát én sem csípem,de igaza van.
muszlim1970
2024. július 30. 12:57
Finoman szólva se szeretem majkát!!!De ebben kurvára igaza van!!Honnan a gyászból származik ez a köcsög???
coyote-0
2024. július 30. 10:27
Ha minőségi könnyűzenére vágyik valaki, ajánlom a Slayer Reign in Blood albumát.
strz-123
2024. július 30. 08:58
Egyetértek Majkával Puzsérnak kijárt a pofon. Akarta, megdolgozott érte - megkapta. Oka nem lenne rinyálni, de perste ma ezeknek a Safe Space Ramboknak a korát éljük, akik hatalmas pofával szállnak bele bárkibe, és amikor megkapják ami jár kórusban üvöltik, hogy - AZ ERŐSZAK SEMMIRE SEM MEGOLDÁS! Pedig de. Ha Puzsért korábban többen helyrerakják, megtanulta volna tisztelni a másikat, és olyan mber lenne aki képes viselkedni. Másrészt Majka ne beszéljen pofátlanságról. AZ ilyen a boksz című számának zenei alapja egy az egyben 50 cent koppintás. Ami nem baj, ő is egy azon magyar előadók közül akinek a tehetsége abban áll, hogy felismeri azt ami jól megy máshol és újracsomagolja itthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!