Saját maga hatása alá került Havas Henrik: A Heti Hetes egy jelenetét magasztalta az egekig

2024. július 13. 18:06

„Azon gondolkodom, hogy a milliárdokkal kitömött figurák, Apáti Bencétől Bohár Dánielig, hol vannak ettől?” – tette fel a kérdést az újságíró.

2024. július 13. 18:06

Nyitókép: Havas Henrik / Youtube/ATV 

Havas Henrik a Facebook-oldalán újra saját magát kezdte el dicsérni. „Ma délután teljesen váratlanul megláttam a »Havas tanít« mondjuk úgy, hogy című részletet. Már sokszor elmondtam, hogy soha nem nézem magam vissza, de ezt a pár perces bejátszást megnéztem. Egyrészt zseniálisak a partnereim, Bajor Imi, Gálvölgyi Jani, Hernádi Juci, Kern Andris, és természetesen Verebes Pista. Tényleg fergeteges az egész jelenet, amiben szerény személyem is részt vett” – fogalmazott az újságíró.

A mai fiatal jobboldaliakról is megfogalmazta a véleményét

„Azon gondolkodom, hogy a milliárdokkal kitömött figurák, Apáti Bencétől Bohár Dánielig, hol vannak ettől? Nem várom a válaszukat, mert mit tudnának mondani? Egyrészt tehetségtelenek, másrészt szolgák. Ha valaki eddig nem fogta fel, most láthatta, hogy miért gyűlöltek minket” – írta Havas Henrik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2024. július 14. 13:27
Ebben a szinvonalas ujsagban foglalkozni egy szinvonaltalan figuraval nem kellene. Egy buta pofazogep akinek teljesen mindegy mit mond.Ha meghal a szajat kulon kell agyonverni.
erdeymarton89
2024. július 14. 13:21 Szerkesztve
szánalom ...vágó p.2
K4t1nk4
2024. július 14. 13:19
Tehetségesnek szolgálat, tehetségtelennek szolgaság. Remélem magatokra ismersz te nagyképű vén f@sz, mert neked az egódon kívül semmid sincs.
pugacsov-0
2024. július 14. 12:51 Szerkesztve
Én meg azon röhögök nagyokat, hogy Havas Hencinek Fekete dákó ajándékba vett csokifaszát kellett volna szopkodnia egy retek klub műsorban. A tanár úr nagyon megsértődött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!