Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Rendkívüli: megszólalt az Árpád hídi ámokfutó testvére

2024. július 04. 15:33

Kiderült, saját családja nem volt, a jelenlegi információk szerint vidéken élt és dolgozott.

2024. július 04. 15:33

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

A Blikk újabb részleteket tudott meg a szerda éjjeli horrorbalesetről, amely szinte napra pontosan egy évvel a kerékpáros gázolást követően történt az Árpád hídon. Mint kiderült, a tragédia okozója egy egyedül élő 43 éves férfi, B. Roland.

A lap azt írta, a középkorú férfi közösségi oldala alapján nem vetette meg a bulizást, és kissé gyökértelennek tűnő életet élt: gyakran váltott munkahelyet, dolgozott külföldön is. Feltevések szerint egy vidéki településen élt, ott vállalt munkát is vendéglátósként.

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikknek sikerült elérni egy közeli hozzátartozóját, aki elmondta, hogy a testvére nagyon szerette a családját, akin tudott, segített. „Szerethető ember volt… 

Saját családja nem volt, csak mi, testvérei voltunk neki”

 – válaszolta a lap megkeresésére a húga. 

Mikor a lap szóba hozta, hogy a rendőrség szerint drog miatt állították elő Budapesten a baleset előtti órákban, a hölgy közölte, hogy többet nem szeretne mondani, legalábbis amíg a nyomozás folyamatban van.

Ezt is ajánljuk a témában

Út a halálba

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt korábban, éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa életét vesztette a balesetben.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:29
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­e­l­­d­ ­­­a­ ­­­s­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
zsolti123
2024. július 05. 01:15
egy fiatal jegyespár, Sz. Mónika és B. Ervin halálát okozta.
zsolti123
2024. július 05. 01:10
B. Rolandtól minden alkalmazottja elmenekült, legutóbb egyik pultosát villával kergette, a másikat bedrogozva próbálta megerőszakolni. A tragédia előtt új pultosokért indult Budapestre. Lapunk információi szerint egy balatonlellei parti büfé üzemeltetője volt az, aki július 3-án szerdán késő este egy fiatal pár és a saját halálát okozta, amikor szemben hajtott fel lopott taxival az Árpád hídon és ütközött előbb egy másik taxival, majd egy Suzukival. A Suzuki két utasa és az ámokfutó a helyszínen meghaltak, négy embert kórházba szállítottak. Bedrogozva akarta megerőszakolni munkatársát az Árpád hídi ámokfutó www.origo.hu/itthon/2024/07/arpad-hid-amokfuto-tragedia
zsolti123
2024. július 05. 01:06
Bedrogozva akarta megerőszakolni munkatársát az Árpád hídi ámokfutó www.origo.hu/itthon/2024/07/arpad-hid-amokfuto-tragedia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!