Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A baleset napján kábítószert fogyasztott, majd elkötött egy taxit, azzal ütközött az Árpád hídon történt baleset okozója

2024. július 04. 11:23

A rendőrség az éjjel történt tragédiával kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján arról adott tájékoztatást, hogy a szerdai nap hajnalán már volt dolguk a baleset elkövetőjével.

2024. július 04. 11:23
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Mint arról beszámoltunk, az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa életét vesztette a balesetben.

Ezt is ajánljuk a témában

Sajtóinformációk szerint a balesetet okozó férfi egy Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség csütörtökön délelőtt tartott sajtótájékoztatóján elárulta, hogy

az ügy nem az Árpád hídon kezdődött, hanem a III. kerületi Tavasz utcánál, ahol egy női taxisofőr az autója mellett dohányzott,

a Toyota Camry ajtaja nyitva maradt, ekkor lépett hozzá a balesetet okozó elkövető, aki beült az autóba. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője beszámolt arról, hogy kettejük között dulakodás történt, a férfi erősebbnek bizonyult, beült az autóba, magára zárta az ajtót és elhajtott. Ezután az autóval a Vörösvári útra vezető lehajtót az elkövető felhajtónak használta és a forgalmi iránnyal szemben felment az Árpád hídra, itt ütközött először egy Hyundai-jal, ebben a balesetben személyi sérülés nem történt.

A sofőr nem állt meg, továbbhajtott, a margitszigeti lehajtó után nem sokkal ütközött az ezüst Suzuki Ignisszel, valamint a mögötte haladó Skoda Octavia taxival, a baleset következtében a 43 éves elkövető, valamint a Suzukiban utazó 34 éves férfi és egy 34 éves nő az életét vesztette. A Skodában négyen utaztak, őket kórházba szállították.

Nem klasszikus versenyzés történt”

– mondta Csécsi Soma a sajtótájékoztatón. 

A BRFK szakértőket von be, hogy megállapítsák, az elkövető milyen sebességgel haladt az Árpád hídon, valamint a szervezetében volt-e alkohol vagy kábítószer a baleset idején. A szervezet halálos közúti baleset gondatlan okozása, a tavasz utcai incidens miatt pedig jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást.

Aznap már drogozott 

A balesetet elkövető férfi szerdán hajnalban már megjárta a rendőrséget: 

mint megtudtuk, hajnali 5 óra 10 perckor bejelentés érkezett, hogy vélhetően kábítószer miatt egy férfi zavartan viselkedik,

a későbbi elkövetőt meg is találták a rendőrök, a motozás után kábítószergyanús anyagot találtak nála, emiatt előállították, a gyorsteszt pozitív jelzést adott. A férfit előállították, csekély mennyiségű kábítószer volt nála, a fogyasztást elismerte, panaszt nem tett az előállítás ellen, ahogyan vallomást sem tett. Ezek után szabadon bocsátották. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­d­ ­a­­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
zsolti123
2024. július 04. 21:43 Szerkesztve
Felvidéki magyar mesemondó az Árpád hídi baleset egyik áldozata. magyarnemzet.hu/kultura/2024/07/ismert-muvesz-is-eletet-vesztette-az-arpad-hidi-balesetben-kulturnemzet Tragikus balesetben vesztette életét július 4-én a Rákóczi Szövetség rendezvényszervező munkatársa, a kéméndi származású ismert mesemondó. A balesetben Bajkó Ervin is életét vesztette, aki szintén a szövetségnél dolgozott. Szeleczki Mónika halálhíréről a Múzsa.sk írt a Rákóczi Szövetség Facebook-oldalán közzétett közlemény alapján, akik megemlékeztek a nemcsak Felvidéken ismert, hanem országos hírnévnek örvendő mesemondóról.
sciohyper
2024. július 04. 18:05
Akkor nyilván nem a Kutyapárt elnöke volt, mert ő "már reggel és délben nem szív, csak este..."
bhölömbika
2024. július 04. 16:34
tehát emberünk reggel kábszerezett, rendőrök elengedték, este meg már megölte a Schadl ügy egyik tanuját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!