Puzsér: Hazugság, hogy drogproblémáim vannak. Mindig van elég drog nálam (VIDEÓ)

2024. július 29. 19:29

„Vannak problémái, amelyek legalább annyira súlyosak vagy még súlyosabbak, de az nem tartozik senkire” – jelentette ki legutóbb Farkas Attila Márton író a publicistával közös műsorában.

2024. július 29. 19:29

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Az Apu azért iszik, mert te sírsz! legutóbbi adásában (amelyet Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert csörtéje után rögzítettek – szerk.) Farkas Attila Márton (FAM) kijelentette, hogy Puzsér Róbertnek nincsenek drogproblémái. „Vannak problémái, amelyek legalább annyira súlyosak vagy még súlyosabbak, de az nem tartozik senkire” – szögezte le az író, egyiptológus.

Erre Puzsér magához ragadta a mikrofont, és azt mondta, 

hazugság, hogy drogproblémáim vannak. Mindig van elég drog nálam”

 – jegyezte meg már-már ironikusan. Az elhangzottakra FAM úgy reagált, hogy felemelte az asztalon lévő sörét, és azt mondta: „tulajdonképpen ez is az”.

Ábrahám Róbert, a PestiSrácok újságírója Facebook-oldalán arról írt több mint egy hete, hogy megütötte Puzsért Róbert publicistát. Jelezte: „Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni. Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta” – fogalmazott a véleményvezér.

Az ügy előzménye az volt, hogy Puzsér Róbert egy korábbi posztjában arról írt, Ábrahám homoszexuális és zaklatja őt.

„Én itt vagyok most mellette”

Majd felidézte az egyiptológus, hogy mikor Puzsér és Dopeman között zajlott a beef , akkor közte és a publicista között „nézetkülönbség” volt. „Akkor megkaptam a pofámra, hogy gyáva, megalkuvó és konfliktuskerülő vagyok”.

Emlékeztetett, hogy a beefet több mint egymillión lájkolták, „és folyamatosan hergelték Robit, hogy hajrá, kurva jó. Én nem, sőt, ellenkezőleg. Én itt vagyok most mellette: de 

hol a faszomba van az az egymillió hergelő?”

 – tette fel a kérdést.

A vonatkozó rész a műsor legelején hangzik el:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Eljött a pillanat, Dopeman végre keményen kiütötte a nagyszájú megmondóembert.

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pneumaticus
2024. július 29. 21:09
FAM, józanodj már ki és menekülj az Apuból! "Mert mit ér, ha az ember az egész világot megnyeri is, de a LELKE kárát vallja?" (Buddha) Ja, nem.
Palatin
2024. július 29. 20:47
Puzsér nem az az érdekes, hogy vannak-e drogproblémáid vagy nincsenek. Az a lényeg, hogy rólad hihetö, hogy vannak ilyen problémáid. Mert olyan ember vagy. Nem az a fontos, hogy valaki mit csinál, ez rövidtávú ügy, hanem az, hogy mit lehet kinézni belöle, ami viszont stratégiai kérdés. .
B_kanya
2024. július 29. 20:38
DINO54 2024. július 29. 20:16 • Szerkesztve "Az ex LMP-s Robi jut eszembe aki a Hadházyt székestől lecsapta. :-)" Nem sajnos. Lófaszházy sajnos nem kapott, se kicsit, se nagyot.
rugbista
2024. július 29. 20:30
Gyáva féreg. A Puzséri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!