Pressman összeesküvés-elméletek terjesztésével vádolta meg Orbánt Tusványos után

2024. július 27. 18:04

„Ez aligha az, amit egy szövetségesünktől várunk” – írta a nagykövet.

2024. július 27. 18:04
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Orbán Viktor Tusványoson elmondott beszédében sokat foglalkozott az Egyesült Államokkal. Ugyanebben a beszédében – közvetlenül azután, hogy találkozott Vlagyimir Putyinnal – Orbán a Kreml Amerikával kapcsolatos összeesküvés-elméleteit is terjesztette. Ez aligha az, amit egy szövetségesünktől várunk” – írta az X-oldalán David Pressman, Orbán Viktor tusványosi beszédére reagálva.

Ezt is ajánljuk a témában

Az USA magyarországi nagykövete emellett belinkelt 2 percet a hónap elején, az amerikai Függetlenség Napja alkalmából elmondott beszédéből.

Pressman itt azt mondta, „úgy tűnik az Egyesült Államokban hamarosan választások lesznek. Ezt többek között onnan tudom, hogy az önök miniszterelnöke továbbra is naponta emlékeztet bennünket arra, hogy kit szeretne győztesként látni ezeken a választásokon, és kire szavazna, ha ő maga amerikai lenne – csakhogy nem az.” 

Nincs még egy olyan szövetségesünk, vagy partnerünk – egyetlenegy sem – aki hozzá hasonlóan, nyíltan és fáradhatatlanul kampányolna adott jelölt mellett egy amerikai választáson” – panaszkodott Pressman.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­e­l­d­­ ­­­a­­ ­s­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Janika50
2024. július 28. 11:24
Igen Hölgyem. Kedves Davidova asszony, mi Magyarok, a Miniszterelnökünkel egyetemben szövetségeseik vagyunk, ahogy Ön is irja. Lehet, az egyedüli szövetségesük. A többi akólbeli a beosztottjuk, a nyalókájuk, néhány kivételtől eltekintve. Úgy látom, Önöknek ők kellenek.
nnjohn
2024. július 28. 08:33
Présemberke !!! Mert TE kijafax mellett kampányolsz Magyarországon baszki ???????? A libsibolsi horda mellett... MILYEN JOGON is teszed, amikor egy NAGYKÖVETNEK messze nem ez a feladata és a küldetése ?????
oberennsinnen49
2024. július 28. 07:58
A robbantásos épületbontásos 9/11 felelősei megvannak már, Pressmann? Az Északi áramlat felrobbantásának felelősei megvannak már, Pressmann? A Kennedy-fiúk meggyilkolásának felelősei megvannak már, Pressmann?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!