Nagy Mártonnál betelt a pohár: berendelte a HungaroControl vezetőjét

2024. július 08. 12:28

Akciótervet kér a kormány a járatkésések megszüntetése érdekében.

2024. július 08. 12:28
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Közleményt adott ki a Nemzetgazdasági Minisztérium, amelyben azt írják: „a nyári utazási főszezonban a rendszeressé váló késések, járattörlések következtében családok százainak kellett méltatlan helyzetet elszenvedniük a megfelelő tájékoztatás és ellátás hiánya miatt. A tűrhetetlen állapotok felszámolása érdekében a magyar kormány összehangolt és azonnali cselekvést sürget”.

Nagy Márton a helyzet orvoslása érdekében hétfőn hivatalában fogadta Tóth Lászlót, a HungaroControl vezérigazgatóját. 

A tárcavezető leszögezte, hogy a HungaroControlnak mindent el kell követnie a zavartalan forgalom biztosítása érdekében. 

A nemzetgazdasági miniszter a kialakult anomáliák kezelése és az áldatlan állapotok felszámolása érdekében olyan akcióterv kidolgozását várja el a HungaroControl vezetőjétől, amely rövid és középtávon is megoldást jelentő javaslatokat tartalmaz. Ezt egyébként Gulyás Gergely is említette a hétfői Kormányinfón. 

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. július 08. 15:49
TL-t nem behívogatni kell hanem kirúgni. Ez is annyit ért a repüléshez mint Apró Piroska
Namond
2024. július 08. 14:44
A HungaroControl biztosítson Budapest felett egy léghajót Nagyon Marha miniszternek, hogy saját kezével irányíthassa a légiforgalmat, aki közben poharazhat.
gyaloggos
2024. július 08. 14:28
HIRTELEN ÉKEZET nélkül olvastam: NAGY MÁRTONNAL betelt a pohár.
Kovács Ubul
2024. július 08. 14:11
"A Felmegyek a miniszterhez egy 1961-ben készült fekete-fehér, magyar filmvígjáték, melyet Bán Frigyes rendezett. Rendes községben már mindenki belépett a TSZ-be, csak a nyakas gazda Balogh Bódog nem hajlik a jó szóra, ami azért nagy baj, mert a Szövetkezet neve: 100%. És mivel a közeljövőben a miniszter érkezik a faluba megtekinteni a szövetkezetet, éppen ezért a Szövetkezet vezetői Bódogot küldik el egy szövetkezeti országjárásra, nehogy kiderüljön, hogy hiányzik a faluban a 100%."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!