Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Molnár Áron rapdallal próbálja lejáratni Vidnyánszky Attilát

2024. július 05. 09:44

„Vigyázz magadra, Atti, Te több vagy, mint pénzes zacsi” – üzenték többek között az előadók a direktornak.

2024. július 05. 09:44

Nyitókép: Képernyőfotó

A Magyarország Kedvenc Műsora YouTube-csatorna csütörtök délután töltött fel egy videót, melyben Lengyel Tamás, Molnár Áron és Rainer-Micsinyei Nóra színészek egy Vidnyánszky Attiláról, a Nemzeti Színház igazgatójáról szóló rapszámot adnak elő a teátrum előtt és annak közvetlen közelében.

„Bár minden tény és érv arra utal, hogy Vidnyánszky Attilának le kellene mondania és akkor a tetteknek következményei is lennének, Magyarország Kedvenc Műsora mégis kiáll az igazgató mellett és nagyra becsüli annak szakmai profizmusát” – írták irónikusan az előadók a csütörtök délután megjelent dalukhoz, mely az Ati címet kapta.

A dalban olyan mondatok hangzanak el többek között, hogy „Vigyázz magadra, Atti, Te több vagy, mint pénzes zacsi”.

A videóklipet alább tekinthetik meg:

Új trend a közéletben?

Úgy tűnik, hogy a magyar közéletben kezd elterjedni az, hogy a szereplők rapdalokban üzengetnek egymásnak. Emlékezetes, hogy legutóbb Puzsér Róbert és Dopeman esett egymásnak. A szájkarate jó ideig elhúzódott, és a felek nem igen kímélték egymást.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

 

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. július 07. 00:41
Jól van, a túlmozgásos fasz is előkerült. Olvasom, már tüntetés is lesz. Beledöglenének, ha nem lehetne mesterségesen hisztit gerjeszteni!
Hopszjuliska
2024. július 06. 12:47
Ez egy tragédia! A Sinkovics és Bessenyei forog a sírjában! És sorolhatnám tovább az igazi színészeket.
Stukov79
2024. július 06. 10:59
Szánalmas…
papajoe
2024. július 06. 10:31
Kretének!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!