Lépésről lépésre apad a Tisza: Magyarra tényleg nem voltak kíváncsiak az EFOTT-on

2024. július 15. 14:27

Magyar tégláról téglára építi le magát.

2024. július 15. 14:27
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Képernyőfotó

„Az érdeklődés apadása jól látható a Facebook posztjai alatt is. A stabil 27 ezres lájkolás az ukrajnai gyalázatos hakni után visszaesett 12 ezer körüli lájkra, az EFOTT kamura már csak tízezren lájkoltak. Magyar már csak csalással tudja fenntartani a hamis látszatot. Márpedig Magyarnak, mint afféle influenszernek, ez a legfontosabb.

Kopik a messiás fénye, és ez így lesz tovább.

Az influenszer-celeb showműsor egy idő után lelepleződik, unalmassá válik, Magyart pedig megismerik azok, akik vakon szavaztak rá. A jellemét nem tudja elrejteni, s az önmagáért beszél. Magyar tégláról téglára építi le magát.

Egyszer majd azt is megértik az emberek, hogy Magyar soha az életben nem fogja leváltani Orbánt, csak az ellenzéket veri szét, az ellenzékben ülteti el egymással szemben a gyűlölet magvát, és követőit a Fidesz és a saját szintjére húzza le. A kommentek már most is gyomorforgatóak. Eljön az idő, amikor Magyarra senki nem lesz kíváncsi, húsz embert nem tud kivinni az utcára. Nem lehet a végtelenségig hazudni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. július 17. 03:57
Jól teszik véresszájú gyilkos vadbarmok ezek mind a legutolsó szálig.
2024. július 16. 09:53 Szerkesztve
Annak ellenére, hogy Magyar Péter mögé raktak egy szuper profi csapatot, fotós, videós, képszerkesztő, szövegírók, stb, még ennek ellenére sem tudtak összehozni egy olyan képsorozatot az Efotról, amivel tudták volna igazolni azt a hazugságukat, hogy a fiatalok tömege ott nyüzsgött körülötte. Nem nyüzsögtek. Ennek ellenében születtek meg azok a képek, ahol MP személyes fotósa mindig olyan helyszínek elébe állította, mikor is MP elől vigyorog, utána üres platz, majd valahol jóval távolabb nyüzsiznek a fiatalok. S ezt számtalan fotón, egymás után, hogy a hülye népe egye. Annak lecsökkent maradéka meg valóban ette. Nos, aki hülye, MP-t egyen.
Zvergg
2024. július 16. 08:21
Bartus, szeretlek ! :)
barni-a-hegyrol
2024. július 16. 08:02
Bartus, de hiszen te ezt a szintet már évekkel ezelőtt elérted! A kutya nem kíváncsi a blogodra, amit a kormánypárti Mandiner nélkül tényleg csak az a 12darab szektahívőd olvasna, aki véres szájjal fröcsög a HVG kommentfalán is... Bezzeg régen... Tudod én csak a szépre emlékezem, arra, hogy milyen menő is volt, amikor még Németh Sanyival vonaglottatok a hitgyülis vidám vasárnapokon... Laci, tudod azóta is csodálkozom, hogy onnan akkor mindenkit hazaengedtek elmeorvosi zárójelentés nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!