Kihúzta a gyufát a Fidelitasnál Magyar Péter: Gyáva vagy és hazudsz, te Magyar Péter!

2024. július 15. 13:45

A politikus az EFOTT-on a Fidelitas sátornál is járt.

2024. július 15. 13:45
null

Nyitókép: Magyar Péter/Facebook

Szombaton a Mandiner is beszámolt róla, hogy Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra. Lapunk úgy értesült, hogy Magyar Péter az eredeti tervek szerint egy színpadon beszélgetett volna a fesztiválon.

Fel is ment a színpadra, de amikor látta a gyér érdeklődést, inkább lejött.

És mivel a szervezők várakozásait is alulmúlta a fiatalok érdeklődése, végül kitalálták, hogy nem a színpadon fognak beszélgetni, hanem akkor beülnek „a közönség közé”.

Később az is kiderült, hogy Magyar Péter megjelent a Fidelitas sátornál is. Ezzel kapcsolatban azt írta a politikus a Facebookon, hogy „a Fidelitas sátornál is mindenki letagadta, hogy köze lenne a szervezethez, egy bátor hölgyet leszámítva.”

„Megjelentél az EFOTT-on a Fidelitas sátornál, pont akkor, amikor szinte mindannyian a politikai ifjúsági szervezetek vitáján voltunk, egy másik helyszínen. Önelégülten fotózkodtál a Fidelitas sátor előtt a nálunk lazító fesztiválozókkal, akik valóban nem voltak fidelitasosok, ezért nem is volt mit tagadni rajta – ahogy azt a posztodban hazudod. Ennek a képnek ez az igaz története.

De történt ott más is… Szeretnéd, hogy meséljünk a viselkedésedről is?”

– írta a Fidelitas a Facebook-oldalán.

Gyáva vagy és hazudsz, te Magyar Péter!”

– foglalta össze a véleményét a Fidelitas a politikus viselkedésével kapcsolatban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 17. 08:25
Megint hazudtok.Előben néztem.Hitvány propagandisták vagytok. 🤮🤮🤮
Intar
2024. július 16. 08:50
Helyesen úgy hangzik, hogy "Gyáva szar vagy....". A többi stimmel. .
Ekrü
2024. július 16. 06:57
Ez a görény imád odapofátlankodni kéretlenül a fiatalok közé. Tipikus vén kecske is megnyalná a sót esete. Mondjuk a másik az, hogy én nem értem az ellenzéki politikusokat. Nincs nekik saját táboruk, hogy állandóan a Fidesz körül sertepeltélnek? Ennyire bizonytalanok, hogy azt kell lesegetniük, hogy a másiknál hányan vannak? Nekem pld soha eszembe sem jutna, odamenni és megzavarni mások politikai gyűlését, mert egyszerűen nem érdekel.
alenka
2024. július 16. 01:17
A kikent - kifent söprűnyél ezerrel pedofil, cuppan a fiatalokra!!!... szánalmas semmi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!