Laár András egy militáns ateista nívóján rongyolt bele a keresztény tanításba (VIDEÓ)

2024. július 09. 21:00

A Karinthy-gyűrűs humorista az eredendő bűn fogalmát boncolgatta.

2024. július 09. 21:00

Nyitókép: MTI / Kallos Bea

TikTokon kezdett el terjedni egy videórészlet, amelyen Laár András Karinthy-gyűrűs humorista a kereszténységről fejti ki a véleményét. „Egy szenvedésvallás, ami az egész az elkárhozásról, meg a szenvedésről szól, nem is illendő örülni. Eleve bűnben fogantatok, ti rettenes..., eleve bűn ragadt rád”.

Majd úgy folytatta: „Kislányom, te neked az anyád volt bűnös, de apád is. Tehát együtt bűnöztek, te vagy a bűnjel”.

 

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­­s­z­­e­x­­­i­ ­­p­­u­­n­c­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Szedlacsek
2024. július 21. 11:07
Csak úgy elgondolkodtató… A magyarországi (nem magyar!) buddhizmus csak egy sérült FAM-ot, és egy infantilis Laárt tud felmutatni. Miközben a valódi buddhisták (mind a 10-en) valahogy nem "szerepelnek". Ezeknek a hitványaknak a buddhizmus is csak egy alibi a popper-féle önmegvalósításra. És mind valahogy ÁVH érintett… ki érti ezt? Sztálin volt a legnagyobb buddhista?
Szedlacsek
2024. július 21. 11:00
Az a baj Laárral, hogy ahogy korábban azt hitte, hogy ő zenész, majd azt, hogy vicces, most azt hiszi, hogy okos. Pedig még buddhistának is műveletlen. Jellegzetes celeb-betegsége van: a semmi valaminek képzeli magát.
merehov
2024. július 11. 11:22
Buddhista papként jobban kellene értenie, hogy miről van szó. Miről szól az édeni történet. Hisz aki a szenvedés köré építette a tanát, a szenvedés okát kereste és annak megszüntetésének módját, az pont Buddha volt. Ebből a történetből pontosan az derül ki, amit Buddha is keresett. Csak míg a buddhizmus egy tudományosabb megközelítést alkalmaz, az elmét, a megértést célozza, addig az egyszerűbb embereknek egy történetet kell mesélni, mint a gyerekeknek. Megérteni úgy tudjuk, ha megfejtjük a szereplőket. Mit jelent a tudás fája? Mit jelent a kígyó? Mit jelent a fejére taposni? Egyáltalán miről szól ez az egész sztori. Mi a kígyó, ami egyfajta kísértőként, belső hangként jelenik meg és az emberben az isteni hanggal, törvénnyel szemben egy belső konfliktust okoz, valamint a nőkre jobban hat, mint a férfiakra? Mi az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!