Kongatják a vészharangot a lengyelek: piszkos módszerrel kényszerítenék térdre Magyarországot az ukránok

2024. július 24. 13:30

A Wprost szerint most Brüsszelnek sem érdeke segíteni hazánkon.

2024. július 24. 13:30

A nyitókép illusztráció. Fotó: VOLODYMYR TARASOV / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Kijevben megoldást találtak arra, hogy Magyarország nagyon nehéz helyzetbe kerüljön – írja a Wprost.

A lap emlékeztetett, hogy az ukránok azzal fenyegetik a magyarokat, hogy leállítják az üzemanyag-ellátást Oroszországból.

A cikk szerzője szerint Orbán Viktor emiatt pánikba esett, és Brüsszelbe küldte Szijjártó Péter külügyminisztert azzal a feladattal, hogy kikényszerítse az Európai Bizottság beavatkozását. Ennek azonban kicsi az esélye.

Budapest kénytelen volt segítséget kérni Brüsszeltől, amelynek a lap szerint nem érdeke segíteni az EU-val konfliktusban lévő kormányt. A lap azt is sérelmezi, hogy a magyar miniszterelnök kormánya rendszeresen blokkolja az Oroszországgal szembeni uniós szankciók szigorítására tett kísérleteket, valamint Kijevnek a NATO-hoz és az EU-hoz való közeledésére irányuló erőfeszítéseit. Most maga Magyarország esik a szankciók áldozatává.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
vaszatyi
2024. augusztus 02. 13:17
Nekem is az a véleményem lépjünk ki...elszámolás oszt annyi.. Vagy...nem értek a politikához...Orbán Viktor adja a "furulyát" az Ursula meg térden állva táncol. Vizet prédikálnak bort isznak...akik nem tartoznak oda azok össze állnának szavazaskor akkor nem mennének semmire.minden esetre az ukránoknak semmit nem adnék...és nem engedném meg a tranzit forgalmat se...vagy atrakodik egy magyar kamionra..NA AKKOR ADJON OLCSON VALAMIT...
cicologus
2024. július 31. 17:26
értékelem a szexi puncidat bazdmeg
cicologus
2024. július 31. 17:26
elzárják az olajcsapot,aztán felülnek a szobabiciklire áramot termelni dinamóval,miközben az oroszok rakétáznak egy kicsit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!