Ki a beszámíthatóbb? Biden vagy Karácsony?

2024. július 22. 19:46

Azért csak elkéne ide egy demenciateszt.

2024. július 22. 19:46
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„Bő négymilliárdos mínuszban van a főváros, »kormányzati kivéreztetésről« karattyolnak, ez a szériahibás bájgúnár mégis hozzávág 200 milliót a csókos cégvezéreihez. Ahogy Besenyő Pista bácsi kérdezné: »Nooormális?« Kötve hiszem. Mikor süllyed a hajó, épeszű ember nem vág újabb lékeket a hajóba.

Az egyik kistafírozott az a Walter Katalin BKK-vezér, aki januárban sunyiban, az utazóközönségre magasról téve vezetett be járatritkításokat, majd, miután számonkérték, szemtelenül közölte: »Hálaadás előtt a levágandó pulykákat sem kérdezik meg a sorsukról.« Szóval mi vagyunk a pulykák – Katalin meg a böllér. Nos, Walter Katalin a havi 2,8 milliós sarzsija mellé 11,6 milliós jutalmat kap, amiért – legalábbis Karigeri szerint – pompásan végzi a dolgát. Olyan remekül, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság épp most szabott ki rekordösszegű, 200 milliós bírságot a BKK-ra, mert pulykás Katalinék még egy busztendert is képtelenek jogszerűen levezényelni.

Karácsony másik liblingje, Mártha (jachton barnult) Imre, a BKM Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatója éppenséggel 11,7 milliós jutalmat kap. Ő is nagyon megérdemli. Az Imre szokott luxushajós képeket posztolni a neten, amelyeken büszkén mutatja be híveinek, hogyan szeli a tenger habjait, hogy fest ő meg éppen aktuális kedvese hátsó fele. (Főleg az utóbbi.) Hogy utazgatásai közben a kukások épp az életben maradásukért sztrájkolnak? Kit érdekel? Imrének jár a pihenés. Meg a 11,7 milliós jutalom. A kukásoknak és a budapestieknek pedig coki.

Tehát ennek a díszes társaságnak utalt most ki 200 milliót a főpolgármester. Azért csak elkéne ide egy demenciateszt. Nem fogadnék nagy tétben, hogy Karigeri beszámíthatóbb Bidennél.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. július 24. 20:17
RADNÓTI, A MÁRTIR BUDAPESTI KÖLTÖ SOHA NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nekem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs.
Palatin
2024. július 24. 18:50
Ki a beszámíthatóbb? Biden vagy Karácsony? Bruhahahaha.. Ezzel az erövel azon is lehetne meditálni, hogy mellyik kecskefajtának szebbek a bogyói, és melyik pattan magasabbra a deszkán. A két bohóc azonban egy dologban tényleg hasonlít egymásra. Biden a CIA kesztyübábja, Karácsony meg Gyurcsányé. És persze szellemileg szemmagasságban vannak egymással, ám az a magasság csak mikrométerrel mérhetö. Biden angol nyelvtudásával tudja kompenzálni Karácsony diszlexiáját, igy ketten együtt elviselhetöen egy átlagos angol nyelvtudást tesznek ki.
tajepitesz
2024. július 24. 17:17
Zakar főkert vezető titokzatos kirúgásáról tudunk már valamit? Hiszen kiváló méhlegelőket csinált, Kari dícsérte, Bardcózi is, erre föl úgy sasszák ki, hogy még az irodába se mehetet be összekaparni a cuccait. Kari másnap még azért megdícsérte, miközen előz ő nap kirúgta. Hol a trranszparencia, főváros, Karigeri, Bardóczi? Lapít mind a fűben. Nagy a kuss.
cccbasatu
2024. július 23. 21:37
Magyarország szempontjából Orbán bidén kell egy átfogó mentális vizsgálatot lefolytatni és a diagnózis alapján beutalni a vigyorgóba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!