Karácsony Facebook-posztban vallott: tehetetlen

2024. július 21. 18:38

Tavaly még véget vetett volna neki, idén csak mossa kezeit Karácsony a légitaxi ügyében.

2024. július 21. 18:38
Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Emlékezetes, hogy tavaly Karácsony Gergely, a Hungaroringen zajló futamok idején rendszeressé váló helikoptertaxizás ellen hosszú Facebook-posztban állt ki, bejelentve, hogy „ennek vége”! Idén azonban változás nélkül repkednek a gazdag sportrajongók a város felett.

Mélységesen felháborít, hogy Magyarországon néhány dúsgazdag turista luxusa, és a korábban Rogán Antalt is reptető cégek profitja sokkal fontosabb, mint sok ezer budapesti nyugalma” – kezdte bejegyzését.  

„Sajnos azonban a Hungaroringre érkező légitaxi szolgáltatások a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően működnek, a fővárosnak semmilyen jogszabály adta lehetősége nincs arra, hogy ezeket a szolgáltatásokat megtiltsa vagy szigorúbb korlátok közé szorítsa”

 – folytatta a főpolgármester. „Főpolgármesterként egy dolgot tehetek: felterjesztési jogommal élve jogszabálymódosítást kezdeményezek annak érdekében, hogy a jövőben a lakosság nyugalmát ilyen mértékben zavaró szolgáltatásra ne lehessen hatósági engedélyt kiadni” – zárta bejegyzését.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­e­­x­i­­ ­p­­­u­­­n­c­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
ubulka57-2
2024. július 22. 07:19
Az a baj, hogy fogalma sincs, mi tartozik a hatáskörébe.
2024. július 21. 21:08 Szerkesztve
Eddig azt mondogatta hogy lehetetlen, most végre bevallotta hogy tehetetlen, még Kóka János elvtársát sem tudja meggyőzni hogy helikopterezzen kevesebbet..
states-2
2024. július 21. 21:00
Karóbalfasz tehetetlen, mert az illetékes elvtársát megkenték a helikopteresek, vagy őt magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!