Elárulta az MSZP társelnöke, beolvadnak-e Gyurcsány pártjába

2024. július 10. 10:20

Én abban szocializálódtam melósként, hogy mindennek van következménye – mondta Komjáthi Imre.

2024. július 10. 10:20

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc még gondolkozik a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség jövőjén. Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc.

Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke volt az Egyenes Beszéd vendége, akit arról kérdeztek, valóban felbomlott e a DK–MSZP–Párbeszéd szövetség. Komjáthi a válaszában úgy fogalmazott, a szövetség tartalmi része kiüresedett, de mivel ő sem volt tisztában vele, 

felhívta telefonon Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, aki azt mondta neki, majd az élet és a politikai helyzet eldönti a szövetség létjogosultságát. 

Arra a kérdésre, hogy összeolvad e az MSZP és a DK, Komjáthi határozottan válaszolt, ő biztosan nem fog ilyet támogatni.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke nem támogatná, hogy az MSZP beolvadjon a DK-ba.
Fotó: Youtube/képernyőfotó

Mint ismert, az MSZP két társelnöke, Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes a gyenge választási eredmények után benyújtották lemondásukat, ám a szeptemberi pártkongresszusig maradnak. A műsorvezető arról érdeklődött Komjáthinál, hogy szerinte Gyurcsány Ferencnek is le kellene e mondania a DK halványabb szereplése miatt. Az MSZP társelnöke a következőképp fogalmazott: 

„Én abban szocializálódtam melósként, hogy mindennek van következménye.” 

Az is kiderült, az MSZP szeptemberi kongresszusán ismét harcba száll az elnöki székért, de már egyedül. Azt is megindokolta, miért: „A párt egy vezetőhöz szokott, a tagság nagy része egy vezető után akar menni, azt akarja figyelni, követni” – összegzett. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­­­e­­­l­­d­ ­­a­ ­­s­­z­e­­­x­i­­ ­­p­u­n­­­c­­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Gullwing
2024. július 11. 07:48
Félelmetes hogy ezek soha nem halják az idő szavát.
gyaloggos
2024. július 10. 13:27
A MARHÁK mennek a KOLOMP után, "A párt egy vezetőhöz szokott, a tagság nagy része egy vezető után akar menni," S NEM egy párt tagjai a VEZETŐJE után!
alfonzo
2024. július 10. 12:25
mi olvadt be, mibe ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!