Budapestre érkezik a szlovák elnök

2024. július 17. 16:56

Programjának része lesz a Sulyok Tamás magyar államfővel való találkozás is.

2024. július 17. 16:56

Nyitókép: ARTUR WIDAK / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A szlovák köztársasági elnök jövő csütörtökön, július 18-án hivatalos látogatásra utazik Magyarországra – írja a Ma7.

A lap közölte, hogy programjának része a Sulyok Tamás magyar államfővel való találkozás.

Peter Pellegrini magyarországi látogatása során megbeszélést folytat Kövér László magyar házelnökkel is, valamint részt vesz Rudolf Vrba és Alfréd Wetzler budapesti emléktáblájának megkoszorúzásán is.

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­u­n­­c­­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
leonardodicarpaccio
2024. július 17. 21:03
Vajon mivel lep meg minket? A Beneš dekrétumok hatálytalanításával? Az állampolgàrsàgi ès nyelvhasználati törvény módosításával? Bocsánatot kèr Malina Hedvigtől? Bejelenti, hogy Pozsony támogatja Esterházy János boldoggá avatását?
Dunhill67
2024. július 17. 19:47
és egyetlen libshitbolsival sem tárgyal majd?....baj lesz ebből:))
zsuzsa-963
2024. július 17. 19:04
Legalább meghallgatjuk az "Azt mondják: nem adnak engem a galambomnak..." kezdetű magyar népdalt. Ahogy a németek elcsórták Haydn által szerzett Monarchia himnusz dallamát ("Gott erhalte, Gott beschütze unser Kaiser, unser Land"), úgy a szlovákok az említett magyar népdalra írták a saját himnuszukat. De legalább az első versszakot éneklik. A németeknél August Heinrich Hoffmann von Fallersleben "Deutschlandlied" III. versszakát éneklik, ez elsőért börtön jár, mert az így kezdődik: " Deutschland, Deutschland über alles..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!