Spanyolország
ÉLŐ
Németország

Beszóltak az ellenzéki szavazókat ekéző Vásárhelyi Máriának a 24.hu újságírói (VIDEÓ)

2024. július 03. 10:22

A szociológus írása nem azt a fogadtatást kapta, mint amire talán számított.

2024. július 03. 10:22

Nyitókép: Vásárhelyi Mária kiosztotta az ellenzéki szavazókat. Fotó: Youtube/képernyőfotó.

Nagy visszhangot váltott ki Vásárhelyi Mária szociológus Facebook-bejegyzése, amelyben hosszas elemzés végén arra jutott, hogy az ellenzéki szavazók még a pártoknál is rosszabbul szerepeltek az elmúlt években, így a legutóbbi európai parlamenti és önkormányzati választáson is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Vásárhelyi Mária szerint az ellenzéki szavazók nagyjából mindent és mindenkit cserben hagytak 

„legutóbb pl. azokat a Momentumos „lányokat”.” A 24.hu Háromharmad című adásában az online lap újságírói Vásárhelyi posztjával is foglalkoztak, amelyet amúgy megosztott egy DK-s politikus is. 
 

A szociológus szerint a szavazók cserben hagyták a momentumos lányokat, vagyis Cseh Katalint és Donáth Annát. 
Fotó: MTI/Ilyés Tibor


A baloldalon komoly tekintélynek örvendő Vásárhelyi írása nem okozott osztatlan sikert a beszélgetés résztvevői között. Nagy Gergely Miklós újságíró a posztra reagálva elmondta, szerinte inkább az történt, hogy az ellenzéki szavazók nem voltak megelégedve a pártok teljesítményével, és a június 9-én tartott szavazás is ezt mutatta. Bánszegi Rebeka hozzá tette, szerinte 

Ezt is ajánljuk a témában

az ellenzéki szavazó nem egy homogén közösség, akiknek kötelező ugyanazt gondolniuk a momentumos lányokról, Cseh Katalinról és Donáth Annáról vagy a demokrácia helyzetéről.

 

Arra is reagált, hogy egy DK-s politikus megosztotta az ellenzéki szavazókat ekéző posztot: „Kifejezetten visszás a saját teljesítményét rátolni a választókra” – fogalmazott az újságíró. 

A teljes adás itt nézhető meg:

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­k­e­­l­d­­­ ­a­ ­s­z­­­e­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
bagoly-25
2024. július 03. 13:28
Jók az ekéző íráshoz betett fotók! A kérdő tekintetű, tágra nyílt szemű szociológus és a két vigyorgó, csúfosan elbukott Momentumos politikusnő.
bagoly-25
2024. július 03. 12:53
Egy analógiával segítsünk Vásárhelyi Máriának! Szavazók, pártok, politikusok: vendég az étteremben az étlappal, pincér. A vendég választ, az étlap és a pincér szolgál. A pincérnek nincs joga belepofáznia abba, hogy a vendég mit rendel meg. A szerző a vendéget kritizálja!
kulakman
2024. július 03. 12:27
Ha Órbán kolostormalac akkor ez a ...... mi??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!