„Bemegyek Románia legnagyobb várába” – mondta a Mátyás-templom mellett az amerikai influenszer magyar mezben (VIDEÓ)

2024. július 16. 22:42

IShowSpeed-nek nem sikerült eltalálni, éppen melyik országban van.

2024. július 16. 22:42

Magyarországra látogatott IShowSpeed nevű amerikai influenszer, polgári nevén ifj. Darren Jason Watkins. Az influenszer több híres budapesti helyszínt is meglátogatott, köztük a Budai Várat is. Az élő videót közvetítő fiatal azonban komoly bakit követett el, amikor a Mátyás-templom felé vette az irányt rajongói körében.

Bemegyek Románia legnagyobb várába”

 – kiabálta a nézőinek, Speed a látogatásának legfontosabb részeit élőben is közvetíti a Youtube-csatornáján. Amkor az operatőre figyelmeztette a nyelvbotlásra azt válaszolta, hogy: „Romániát mondtam? Nem, nem Romániát mondtam, azt mondtam, bemegyek Magyarország legnagyobb várába.” 

A 19 éves Watkins jelenleg 26,6 millió feliratkozóval rendelkezik a Youtube-on, egy-egy videója pedig milliós megtekintésekkel rendelkezik.

A jelenet az alábbi videó 50. percénél kezdődik: 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2024. július 19. 13:02
Ki ez a köcsög néger majom?
etosha11
2024. július 19. 09:11
Tanulatlan, műveletlen, gátlástalan, aggresszív, azt sem tudja a világ melyik részén van, Szégyen a mai fiatalokra, hogy egy ilyet követendőnek tartanak. Harminc évvel ezelőtt még örült volna, ha hórukkfiúnak alkalmazzák.
Nemkellnév
2024. július 18. 15:53 Szerkesztve
Amit sokszor ismétel pozitív aspektusban a média, az elfogadottá kezd válni, pedig amit hirdet, az esetleg tőrőlmetszett hazugság. Hitler ilyen módon világuralomra tehetett volna szert, fizikai kényszer nélkül. Soros ezt teszi.
misi53-2
2024. július 18. 12:53
Szerencsés nigró, nem kellett angol nyelven tanfolyamra járnia !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!