Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Japánból és Amerikából is érkeztek influenszerek Budapestre – íme az akció részletei! (VIDEÓ)

2024. július 02. 11:36

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség elnöke a Budapest Influenszer Tripet teljes sikernek nevezte, ugyanis ilyen mértékű, azonnal mérhető növekedés még nem volt a foglalásokban.

2024. július 02. 11:36
Budapest of Hungary

Nyitókép: Kunihiko Miura / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Hatalmas sajtófelhajtás övezte az úgynevezett Influenszer Tripet, amelynek keretében májusban ötven darab influenszer jött hazánk fővárosába, hogy követői körében népszerűsítsék Budapest szépségeit. A hazánkba hívott közösségi médiában népszerű személyek mindegyike A-kategóriás celeb, azaz 10-15 milliós követőtáborral rendelkeznek, értelemszerűen posztjaikkal ők tudják a legszélesebb körben hirdetni Budapestet, mint utazási desztinációt. 

A Magyar Turisztikai Ügynökség meghívására érkezett influenszerek a felkapottabb budapesti turistacélpontoknál, mint például a Halászbástya vagy az Opera környékén fotózkodtak, koccintottak.

Guller Zoltán, az MTÜ elnöke a Mandinernek adott interjújában elmondta, a programsorozat nagyjából 1,5 milliárd forintba került, a szakember szerint a szervezet tavaly összesen hatmilliárd forintot költött külföldre. Guller lapunkkal közölte, hogy egyelőre teljes sikernek bizonyul a rendezvény, mert adatai szerint az elmúlt az Influenszer Trip óta eltelt hetekben 54 százalékkal több amerikai foglal szállást a fővárosban, mint tavaly ilyenkor. 

@haleyybaylee

Ok how is this so pretty?!?!

♬ original sound - rxnplify

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Turisztikai Ügynökség elnöke szerint a japán turisták száma is megemelkedett, ugyanis húsz nap alatt másfélszer annyi foglalás érkezett, mint korábban. Mint Guller Zoltán megjegyezte, a szervezet legsikeresebb akciója volt a Budapest Influenszer Trip.

Olyan számaink vannak, amiket álmunkban sem reméltünk”

– jegyezte meg a szakember, aki szerint ősztől távol-keleti véleményvezérek jönnek Budapestre, hogy hazánkat népszerűsítsék.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­­e­­l­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­ ­­­p­­u­­­n­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
B_kanya
2024. július 02. 13:46
kunfia1 2024. július 02. 11:45 "Az akcióban szereplő influenzások egyszer sem írták le Budapest nevét" Tiktokon nem is szokás LEÍRNI a reklámozott termék nevét, kanfiú. Megmutatják, kimondják... De írni már nem tudtok.
B_kanya
2024. július 02. 13:44
Novicsok-5 2024. július 02. 12:41 • "Szerkesztve Kit érdekelnek a degenerált influenszerek? " Fejenként 10-15 millió gazdag degeneráltat, akik kakigeli "Júdapestjén" költhetik ezt el. Isten ellen való vétek a balf444$$zok pénzét náluk hagyni, csak elvetik haszontalan dolgokra.
satrafa-2
2024. július 02. 12:59
Szeretném tudni a kunfia fórumtárs által emlegetett Orbán Rachel tulajdonú hotelek listáját. Tudja valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!